breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 12 Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 12 Μαρτίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα «Οι ευεργεσίες του Θεού και οι καλοί λογισμοί». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βεροίας θα τελέσει τρισάγιο για τους πεσόντες κατά τους αγώνες του Έθνους, το οποίο διοργανώνει η Ι Μεραρχία Πεζικού.

 

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια θα παραστεί στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

 

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη μουσικοχορευτική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», την οποία διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» υπό την αιγίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

 

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου επί τη εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

 

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελέσει την Ακολουθία Καταρτισμού των Ιερών Λειψάνων και θα χοροστατήσει στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό των Εγκαινίων.

 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου εντός της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. 

 

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Ιερού του Παρεκκλησίου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής