breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη ψυχολογίας

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη ψυχολογίας
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη ψυχολογίας

Νίκη επιτέλους για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ που «έσπασε» το σερί των ισοπαλιών του προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Μόνο που στον βαθμολογικό πίνακα δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Δύο και έξι βαθμοί τον χώριζαν από την Δόξα Δράμας και την Νίκη Ευκαρπίας, με τις οποίες συνδιεκδικεί την 11η θέση, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, δύο και έξι βαθμοί τον χωρίζουν και σήμερα, αφού οι ανταγωνιστές του  σ' αυτήν την μάχη κέρδισαν επίσης αντιπάλους που βρίσκονται ψηλότερα από αυτούς. Κέρδισε όμως σε ψυχολογία, αφού μετά την προχθεσινή νίκη επί του Ορέστη Ορεστιάδας, οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχει στην κατηγορία ομάδα την οποία δεν μπορούν να κερδίσουν. Και αυτό νομίζουμε έχει πολύ μεγάλη αξία, μιας και οι επόμενοι αντίπαλοι, σχεδόν στο σύνολό τους, είναι ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν στον βαθμολογικό πίνακα. Ας γίνει λοιπόν η αρχή από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που ύστερα από ένα εντυπωσιακό θετικό σερί, που τον οδήγησαν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τελευταία φαίνεται να κάνει αγωνιστική κοιλιά.

Όσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) στο γήπεδο του Διαβατού με τον Αετό Βαρβάρας, με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα, κι αν όχι τίποτα άλλο, τουλάχιστον προσπαθεί να αποχαιρετήσει, στην παρθενική του εμφάνιση, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με ψηλά το κεφάλι.

 

ΒΕΡΟΙΑ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, ύστερα από έναν περίπου μήνα, που πρόσφερε νέες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, που ήταν και παραμένει ο φετινός του στόχος.

Η γηπεδούχος ομάδα και μετέπειτα νικήτρια του αγώνα, ΒΕΡΟΙΑ, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ πολύ νωρίς και στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επίσκεψη της στα καρέ του αντιπάλου της. Στο 18' συγκεκριμένα ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, γεμίζοντας στην αντίπαλη περιοχή και ο Τζημογιάννης, που είχε προωθηθεί, με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακά του Ορέστη, Ναθαναηλίδη, γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, όπως ήταν φυσικό, μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι όμως έλεγξαν αν έξυπνα τον ρυθμό του και κατάφεραν στο τέλος να πάρουν την νίκη με το γκολ του Τζημογιάννη και τους τρεις βαθμούς, παρότι δεν έλειψαν εκατέρωθεν οι φάσεις για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μιχαηλίδης, που προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση, με αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις, να δεχθεί διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Πανταζέλος, Ντόγος, Φασίδης (62’ Τζόρνταν), Μπάλλας (66’ Χατζηπάντος), Ζε Εσόνο, Πέλκας (71’ Μπλέτσας).

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Ναθαναηλίδης, Ντοριάν, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Άγγος (56’ Ασπιώτης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Σπυρόπουλος (56’ Τηλέγραφος), Αντωνόπουλος (68’ Κούρτογλου), Γκιντίδης (68’ Δημητριάδης).

 

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΒΑΡΒΑΡΑ 2-2

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Αγία Μαρίνα στο γήπεδο του Διαβατού με τον Αετό Βαρβάρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές,  με την γηπεδούχο Αγία Μαρίνα να έχει απάντηση και στις δύο. Την δεύτερη μάλιστα που σφράγισε και το τελικό 2-2, στις καθυστερήσιες του αγώνα.

Η Βαρβάρα άνοιξε το σκορ στο 18' με έναν ποδοσφαιριστή, τον Ραφαήλ Σούκια, που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίζονταν με την φανέλα της Αγίας Μαρίνας.

Στο 60' ο Λέκα ισοφάρισε και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Χαλκιδιώτες κέρδισαν πέναλτι, με τον Σούκια που ανέλαβε την εκτέλεσή του, να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 78' ο Αετός ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αναστασιάδη, όμως στις καθυστερήσεις ο Τριανταφυλλίδης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Θεολόγου, Ράδης, Γαλόπουλος, Τότσκα (75’ Σιδηρόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Λέκα (70’ Κατσέλης), Τσολάκης (75’ Μουστάκας), Κοσέογλου (70’ Καραγιάννης Τ.), Δημητρούσης (55’ Καραγιάννης Β.).

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Παπαβασιλείου, Κωτάκης Δ., Παπαγεωργίου, Βλαχάκης, Γκούτσιος, Σαούλης, Πολυζωΐδης (70’ Χαβιαρόπουλος), Σούκιας, Τσιρλίδης (90’ Τσιάλης), Πετάλι (60’ Βούρτης), Τσιότρας (70’ Μιχαηλίδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Ορεστιάδα 1-0

Αγία Μαρίνα - Βαρβάρα      2-2

Δόξα Δράμας - Μηχανιώνα          2-0

Πετεινός - Επανομή            3-2

Χρυσούπολη - Πανθρακικός       1-1

Καβάλα - Κρηστώνη  2-0

Ευκαρπία - Αβατο      3-0

Χανιώτη - Θέρμη        3-0

Παραλίμνιο - Αγγελοχώρι   3-0 (α.α.)


Αγία Μαρίνα-Βαρβάρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής