breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άντε πιάστε τους

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άντε πιάστε τους

Μετά την αναβολή λόγω της κακοκαιρίας που αναμένονταν το περασμένο Σάββατο στην περιοχή μας όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας το ενδιαφέρον, όπως ήταν φυσικό επικεντρώθηκε στην Β' κατηγορία η δεύτερη αγωνιστική της οποίας των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ διεξήχθη κανονικά.

Μεγάλη νικητές των πλεϊ οφ οι δυο μονομάχοι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα του τίτλου του Β΄κατηγορίας ο Διαβατός και η Καψόχωρα. Ο πρώτος (Διαβατός) συγκεκριμένα πέρασε αέρας απο την Αγία Βαρβάρα κερδίζοντας τον Αγρ. Αστέρα με 4-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μακροχωρίτης πρωην στοπερ Γρηγόρης Ηλιάδης που στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα. Το πρώτο στο 38' με το οποίο άνοιξε το σκορ και το δεύτερο στο 55' αποδεικνύοντας ότι εκτός από πολύ καλός αμυντικός είναι και δεινός σκορερ. Τα αλλα δυο γκολ της νίκης του Διαβατού πέτυχαν ο Λιλιόπουλος 46' και Μπιλαδέρης 75'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατσίδης - Τσίτσης).

Μεγάλη νίκη που την κρατάει ισόβαθμη στην πρώτη θεση με την ομάδα του Διαβατού πέτυχε και η Καψόχωρα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ομπιντικ (6'0 και Τζέπης Χ. (11').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Τραούδας (Ασβεστάρας - Μουρατίδης).

Και ο τρίτος του Α' ομίλου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Σταυρός πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Νάουσας με 4-0 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ειδικού πίνακα των πλεϊ οφ που με προϋποθέσεις δίνει εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία.

Τα γκολ του Σταυρού πέτυχαν οι Γαβριηλίδης δυο (15' και 90') και ο Παπαδόπουλος επισης δυο (27' και 73').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκας (Χαλατζιούκας - Αργυρίου).

Οσον αφορά την διαδικασία των πλεϊ αουτ η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Ασωμάτων έχασε στα Λευκάδια από την τοπική ομάδα με 2-0 και οι ελπιδες παραμονές της στην κατηγορία μεώθηκαν ακόμη περισσότερο.

Στο δεύτερο παιχνίδι των πλεϊ αουτ η Ραχιά στην έδρα της νίκησε 1-0 την Ακαδημία της Βέροιας και θρονιάστηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Αναλυτικα τα αποτελέσματα

Πλεϊ οφ

Αγία Βαρβάρα - Διαβατός   0-4

Αχιλλέας Ν. - Σταυρός        0-4

Ολυμπιακός Ν. - Καψόχωρα       0-2

 

Πλεϊ αουτ

Λευκάδια - Ασώματα 2-0

Ραχιά - Ακαδημία Β.   1-0

Ρεπό: ΑΕ Ποντίων


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής