breaking news Νέο

«Το Κονσέρτο Ενός Παραδόξου Κόσμου» για μια και μοναδική παράσταση στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

«Το Κονσέρτο Ενός Παραδόξου Κόσμου» για μια και μοναδική παράσταση στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας φιλοξενεί τη διάσημη "Ιπτάμενη Πιανίστα" Έλενα Ξυδιά στις 20 Μάρτη, ώρα 8.30μ.μ., για μια και μοναδική παράσταση στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.  

Η παράσταση υπό τον τίτλο Το Κονσέρτο Ενός Παράδοξου Κόσμου υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία, συνδυάζοντας τη μαγεία της μουσικής με την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Πρόκειται για μια παράσταση που είναι παγκόσμια καινοτομία όπου οι θεατές θα δουν ολοζώντανα ολογράμματα μουσικών και ηθοποιών να εμφανίζονται στη σκηνή, προσκαλώντας το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι σε μια άλλη διάσταση.

Δύο πιανίστριες, και οι δύο με το όνομα Έλενα Ξυδιά, θα βρεθούν ταυτόχρονα στη σκηνή, μια αληθινή και μια ολόγραμμα  σε μια επική μάχη μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας! Μπορείτε να ξεχωρίσετε την αληθινή από το εικονικό;

Η διάσημη καλλιτέχνιδα Έλενα Ξυδιά, δημιουργός του διάσημου piano project, με πάνω από 20 διεθνή βραβεία  έχει εισάγει μια παγκόσμια καινοτομία στη μουσική και έχει επιτύχει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των πιο εντυπωσιακών βίντεο και events projects, προβάλλοντας σε όλο τον πλανήτη την Ελλάδα και στέλνοντας ένα μήνυμα για την προστασία της φύσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική παράσταση που υπόσχεται να μετατρέψει τις νότες σε συναισθήματα και τον ρυθμό σε έκσταση!

Γενική είσοδος 13€

Προπώληση

video

" target="_blank">https://

" target="_blank">https://


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής