breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Με μοναδικό κίνητρο το γόητρο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Με μοναδικό κίνητρο το γόητρο

Με μία αναβολή, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Συγκεκριμένα αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας των Καβασίλων με το Μακροχώρι, που επρόκειτο να διεξαχθεί στην έδρα της πρώτης, επειδή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε μετατραπεί σε λιμνοθάλασσα από την έντονη βροχόπτωση, που είχε προηγηθεί. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, κάτι που σημαίνει ότι πάει πίσω η έναρξη των πλεϊ οφ και των πλεϊ άουτ, που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας, η κλήρωση της σειράς των αγώνων της διαδικασίας των πλεϊ οφ και των πλεϊ άουτ, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί και αφού προηγηθεί η επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ η πρώτη αγωνιστική είναι πλέον προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου.

Όσον αφορά τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκαν κανονικά, όχι φυσικά στις καλύτερες γηπεδικές συνθήκες, τα αποτελέσματά τους δεν άλλαξαν τίποτε το ουσιαστικό στον βαθμολογικό πίνακα. Οι δύο μονομάχοι του φετινού τίτλου, η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα, έκλεισαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η Αλεξάνδρεια συγκεκριμένα, πέρασε "αέρας"  και από την Επισκοπή, κερδίζοντας με 0-4 τον γηπεδούχο Κεραυνό, ( τα γκολ) ο Λίτσι στο 40' και στο 52', ο Ατανάσοφ στο 64' και ο Τασιόπουλος Α. στο 79', ενώ την ίδια στιγμή η Νάουσα, επίσης περνούσε με σχετική ευκολία από τα Τρίκαλα, κερδίζοντας τον Μ. Αλέξανδρο με 1-3 (τα γκολ ο Μπιγκάνος 16', ο Τσιακίρης 35' και ο Τασιώνας 65'), ενώ για τα Τρίκαλα προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Ριζόπουλος.

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι της Μελίκης με τον Κοπανό. Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Λίβα (14'), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 5ο λεπτό των καθυστερησεων του πρώτου ημιχρόνου, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καψάλης.

Μίνι έκπληξη στο γήπεδο της Πατρίδας με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ατλα Ζερβοχωρίου, να κερδίζει 3-5 την τοπική Κίτρινη Θύελλα και να αναπτερώνει τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία.

Σκόρερ του αγώνα για την νικήτρια, οι Βέργος  9' και 26', Τζακέρι πεν. 31', Αβετίδης 40' και Μπρίτσκο 61', ενώ για λογαριασμό της Πατρίδας σκόραραν οι Χολέβας 50', 52' και Ασλάνογλου 69'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ζερβοχωρίου αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ η Πατρίδα δεν πραγματοποίησε καμία απολύτως αλλαγή, αφού δεν υπήρχε αναπληρωματικός παίκτης στον πάγκο της !!

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή - Αλεξάνδρεια    0-4

Τρίκαλα - Νάουσα      1-3

Μελίκη - Κοπανός      1-1

Πατρίδα - Ζερβοχώρι 3-5

Καβάσιλα - Μακροχώρι (αναβολή)

Ρεπό: Αγιος Γεώργιος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής