breaking news Νέο

Future Library – ΚΙΚΠΕ : Εμπλουτισμός Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών για το 2023

Future Library – ΚΙΚΠΕ : Εμπλουτισμός Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών για το 2023

Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) εξακολουθεί να υποστηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας με την υλοποίηση της δράσης Ανάπτυξης Συλλογών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Future Library.

Από το 2012 έως και το 2022 έχουν ενισχυθεί 76 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες του Δικτύου του Future Library με περισσότερες από 50.000 νέες αξιόλογες εκδόσεις. 

Το 2023 20 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες, από διάφορες γεωγραφικές περιφέρειες, εμπλούτισαν τις συλλογές τους με 6.200 βιβλία  επιλεγμένων εκδοτών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2024.

Το Future Library από την ίδρυσή του στηρίζει με κάθε τρόπο τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες, ενισχύοντάς τες στην παροχή γνώσεων και πληροφοριών, μέσω της πρόσβασης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ενθαρρύνοντας  επιπλέον  την κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία ανάμεσα σε όσους κάνουν χρήση των υπηρεσιών των εν λόγω βιβλιοθηκών. Το 2023 μετά από αίτημά μας, η Κ.Ε.Δ.Ε. ενέκρινε για πρώτη φορά στην ιστορία της, τον εμπλουτισμό των συλλογών 10 Δημοτικών Βιβλιοθηκών. Στοχεύουμε να συνεργαστούμε με την Κ.Ε.Δ.Ε. για τη συνέχιση της στήριξης των Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον σκοπό και τις δράσεις του οργανισμού μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.futurelibrary.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής