breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Με την «πλάτη στον τοίχο»

  • Γ' Εθνική: Με την «πλάτη στον τοίχο»
  • Γ' Εθνική: Με την «πλάτη στον τοίχο»
  • Γ' Εθνική: Με την «πλάτη στον τοίχο»
  • Γ' Εθνική: Με την «πλάτη στον τοίχο»

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ έχασε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 1-0 και οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο».

Βέβαια όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, η ΒΕΡΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να παλεύει για τον στόχο της, μόνο που στο σημείο που έχουν φθάσει τα πράγματα κι αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα, στα παιχνίδια που απομένουν, δεν αρκεί πλέον η ίδια να ξεπεράσει τον σημερινό εαυτό της, αλλά και οι ανταγωνιστές της στην μάχη της παραμονής, πρέπει να αποκτήσουν τάσεις αυτοκτονίας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τους χαρακτηρίζει.

Η διαφορά λοιπόν από την 11η θέση που κυνηγάει η ΒΕΡΟΙΑ, μετά την ήττα στην Κρηστώνη και τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσε στο ενεργητικό της, δίχως να ιδρώσει η Νίκη Ευκαρπίας (βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε το Αγγελοχώρι που αποχώρησε από το πρωτάθλημα), από τους έξι πήγε πλέον στους εννέα βαθμούς, τους οποίους πρέπει να καλύψει για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία και το μόνο θετικό από τα κυριακάτικα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, είναι η ισοπαλία (1-1) της ομάδας του Παραλιμνίου, με την αδιάφορη βαθμολογικα Επανομή. Ενα αποτέλεσμα που την βάζει και αυτή στην μάχη της παραμονής.

Όσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, πρόσθεσε μια ακόμη ήττα στο ενεργητικό του, αναμενόμενη θα την χαρακτηρίζαμε, αυτή τη φορά στην Δράμα, από την ιστορική Δόξα, που καίγεται για τους βαθμούς, με 4-1 και καθιερώθηκε στην προτελευταία θέση, πάνω δηλαδή από το Αγγελοχώρι, που όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

ΚΡΗΣΤΩΝΗ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε κάτι σαν λίμνη και οργωμένο χωράφι έτοιμο για σπορά, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, παρότι ήταν καλύτερος σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, έχασε από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με αποτέλεσμα να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν ελάχιστες και ακόμη λιγότερες βέβαια ήταν οι επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε η ομάδα της Κρηστώνης στα καρέ της. Μόνο που αυτή κατάφερε να αξιοποιήσει μία από αυτές τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο με τον Κυριακίδη και εκεί που ετοιμάζονταν να πανηγυρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, πήρε την νίκη.

Εκτός από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ΒΕΡΟΙΑ είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρική διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου και του β' βοηθού του Μάτσια, από την ΕΠΣ Μακεδονίας, που στο 85' απέβαλαν τον Τζόρνταν.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΡΗΣΤΩΝΗ: Μαυροκεφαλίδης, Χιμολάρι (46' Τριανταφυλλίδης) Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης,87' Παυλόφ), Τρυφηνόπουλος, Αιβάζης, Σακκαλίδης, Παυλίδης, Χ"Ηλιάδης (79' Παπαδόπουλος), Κυράνας 41' Κυριακίδης), Ρωμανίδης (79' Κυριακίδης).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος (88' Τζημογιαννης), Κουτσούκης, Ισαακίδης, Τζόρνταν, Ντόγος, Μπάλλας, Ζε Εσσόνο, Πέλκας (81' Χατζηπάντος), Μπλέτσας, Γιαννόπουλος (88' Φασίδης).

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 4-1

Αναμενόμενη ήταν η ήττα της Αγίας Μαρίνας στην Δράμα από την Δόξα, που  όπως και η ΒΕΡΟΙΑ, καίγεται για τους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 6' με τον Ρούτση και στο 10' ο Κυριακίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-0.

Στο 24' ο Τσολάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο περίπου του γηπέδου, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Δόξας και μείωσε σε 2-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Κυριακίδη (54') και Ξανθόπουλο (78'), διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ναζίρης (Γιατσίδης - Αγγελόπουλος)

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Μπλιός, Ιορδανίδης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Ντραμέ, Κόντος (81’ Καραγκεβρούδης), Ρούτσης (69’ Περσίδης), Ελ Μαραγκί (46’ Χατζηδημητρίου), Ξανθόπουλος, Κυριακίδης (69’ Οικονομίδης)

AΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Γαλόπουλος (46’ Τζαλίλης), Ράδης, Τσολάκης (71’ Αντωνίου), Τριανταφυλλίδης, Λέκα (71’ Κατσέλης), Καραγιάννης Αναστ. (46’ Μουστάκας), Τότσκα, Θεολόγου, Καραγιάννης Βασ.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κρηστώνη - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Δόξα Δράμας - Αγ. Μαρίνα 4-1

Βαρβάρα - Πετεινός   2-1

Μηχανιώνα - Χρυσούπολη          1-2

Επανομή - Παραλίμνιο       1-1

Πανθρακικός - Καβάλα       0-1

Αβατο - Χανιώτη         0-0

Ορεστιάδα - Θέρμη    0-0

Αγγελοχώρι - Ευκαρπία     0-3 (α.α.)


ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΟΚ Κρηστώνης - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
Δόξα Δράμας-Αγ. Μαρίνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής