breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε προβάδισμα η Καψόχωρα

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πήρε προβάδισμα η Καψόχωρα

Με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας και με σκορ 0-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής των πλεϊ οφ μεταξύ του Διαβατού και της Καψόχωρας. Ετσι μετά από δυο μεταξύ τους αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που είχαν λήξει ισόπαλοι η ομάδα της Καψόχωρας πήρε προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα, ενω για την ομάδα του Διαβατού αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε στο 53' ο Γιώργος Κίτσας.

Στα άλλα δυο παιχνίδια των πλεϊ οφ ο Σταυρός νίκησε τον Ολυμπιακό Νάουσας με 3-0 και μάλιστα εκτός έδρας (τα γκολ ο Παπαδόπουλος στο 52' και στο 83' και ο Τσίλης στο 78') και σε συνδυασμό με την ήττα του Αχιλλέα στην Αγία Βαρβάρα από την τοπική ομάδα με 2-0 (σκορερ ο Χαλβατζή στο 41' και ο Δάμτσιος στο 60') απέκτησε πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 3ης θέσης που με προϋποθέσεις οδηγεί στην άνοδο.

Στα πλεϊ αουτ και στην μάχη της παραμονής η Βεργίνα στον Α' όμιλο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας με αντίπαλο την Συκιά και σε συνδυασμό με την ήττα του Αχθου Αρούρη με 3-0 στο Παλαιοχώρι ξέφυγε από την τελευταία θέση.

Στον Β' όμιλο τα Ασώματα αναδείχθηκαν ισόπαλα (1-1) με την ΑΕ Ποντίων και μείωσαν την διαφορά από τα προτελευταία Λευκάδια (έχασαν από την Ακαδημία Βέροιας με 3-0) απο τους πέντε στους τέσσερις βαθμούς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλεϊ οφ

Διαβατός - Καψόχωρα        0-1

Ολυμπιακός Ν. - Σταυρός  0-3

Διαβατός - Καψόχωρα        0-1

 

Πλεϊ αουτ

Α' Ομιλος

Συκιά - Βεργίνα 1-1

Παλαιοχώρι - Αχθος Αρούρης    3-0

 

Β' Ομιλος

Ασώματα - ΑΕ Ποντίων      1-1

Ακαδημία Β. - Λευκάδια      3-0

Ρεπό: Ραχιά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής