breaking news Νέο

Επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Επετειακή εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

60 χρόνια Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

 

Μία ανοικτή σε όλους, Επετειακή εκδήλωση, για τα εξήντα χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας.

Η γιορτινή αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στην κατάμεστη αίθουσα του πολύχώρου Sala Ελιάς.

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ομίλου, Κατερίνα Γαλίκα, μίλησε για το έργο που επιτελεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εθελοντικής προσφοράς "Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας"

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, οι πολιτεύτριες Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή, Εύα Λιλιοπούλου, Τζωρτζίνα Αθανασίου, η σύζυγος του στρατηγού κυρία Φανή Τυλιγαδά, η κυρία Αικατερίνη Κατσαβού -Βεσυροπούλου , η κυρία Ελλη Δελληγιάννη-Μπαρτζώκα , η κυρία Εφη Μάρκου- Βοργιαζίδου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και η κυρία Ευαγγελία Γουτσίκα πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας, (Η κυρία Μαρίνα Ψωμιάδου πρόεδρος-Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας, Η πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κυρία Μούρτζιου -Χατζηευστρατιάδου Ευδοξία, η κυρία Πίσκου Τασούλα-  Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας,  η κυρία Ανανιάδου Αλέκα Πρόεδρος - Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα, Αικατερίνη Νεδελκου, εκπρόσωπος - Πρωτοβουλία για το Παιδί, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, η κυρία Τελάλογλου Δέσποινα Πρόεδρος- Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, η κυρία Ελένη Γεωργιάδη Πρόεδρος -Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, Σύλλογος Τριλόφου, κ.α.), επαγγελματίες και υποστηρικτές του Ομίλου. Τα γλυκά της εκδήλωσης ήταν προσφορά του κυρίου Νούσιου Αντώνιου. Το μπάνερ και ο στολισμός της εκδήλωσης ήταν προσφορά της κυρίας Αθηνάς Τζιούρτζια, διακοσμήτριας. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτό μενού και ποτό και διασκέδασαν με το πλούσιο έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό – δημοτικό πρόγραμμα.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

η κυρία Πίσκου Τασούλα-Σύλλογος Γυναικών Βλάχων Βέροιας, Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, η κυρία Αλέκα Ανανιάδου-Βαφείδου πρόεδρος- Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα , Νεδέλκου Κατερίνα- Πρωτοβουλία για το Παιδί, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, η κυρία Τελάλογλου Δέσποινα πρόεδρος-Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας, η κυρία Γεωργιάδου Ελένη πρόεδρος-Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, Σύλλογος Τριλόφου,  Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας Δοξα κ.α.), επαγγελματίες και υποστηρικτές του Ομίλου. Τα γλυκά της εκδήλωσης ήταν προσφορά του κυρίου Νούσιου Αντώνιου. Την επιμέλεια και τον στολισμό του μπάνερ της εκδήλωσης έκανε η κυρία Αθηνά Τζιούρτζια διακοσμήτρια. 

 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτό μενού και ποτό και διασκέδασαν με το πλούσιο έντεχνο – λαϊκό – παραδοσιακό – δημοτικό πρόγραμμα. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

Κώστας Κοντοκοτσάκος, τύμπανα

Βασίλης Αγγελινός, πλήκτρα – φωνή

Γιώργος Σαλαπασίδης, κλαρίνο

Κώστας Μπατσίλας, μπουζούκι - τρομπέτα

 

Η Πρόεδρος 

Αικατερίνη Γαλλίκα

το ΔΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής