breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Σφίγγει ο κλοιός

  • Γ' Εθνική: Σφίγγει ο κλοιός
  • Γ' Εθνική: Σφίγγει ο κλοιός

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της βασικής του αντιπάλου, στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, της Νίκης Ευκαρπίας που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αναγέννηση Επανομής και βλέπει τον κλοιό, όσο βαδίζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος και η διαφορά από την ζώνη της παραμονής να παραμένει η ίδια, να σφίγγει γύρω από τον λαιμό του όλο και περισσότερο.

Η διαφορά λοιπόν, παρά το απροσδόκητο στραβοπάτημα της Ευκαρπίας με την Επανομή, ομάδα που έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της για επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα, του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ παρέμεινε στους εννέα βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι στις επτά αγωνιστικές που απομένουν χρειάζεται τρεις νίκες περισσότερες από την αντίπαλό της, για να την εκτοπίσει από την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει την δεύτερη ευκαιρία για παραμονή στην Γ' Εθνική (σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο εννοείται η ΒΕΡΟΙΑ).

Μπορεί να τα καταφέρει; Δύσκολο απαντάει η λογική, αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν και το πρόγραμμα που είναι σαφώς πιο δύσκολο για τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Όμως το ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν έχει σχέση με την λογική και όλα μπορούν να συμβούν. Και η ΒΕΡΟΙΑ, λόγω και της βαριάς φανέλας που κουβαλάει, είναι υποχρεωμένη να παλεύει όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες παραμονής, ακόμη κι αν λείψουν αυτές.

Όσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπο της Ημαθίας, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, πήρε έναν ακόμη βαθμό, με αντίπαλο τον Αρη Πετεινού, που επίσης έχει πάρει το εισιτήριο επιστροφής στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1

Με τον Γιώτη Τσαλουχίδη στον πάγκο του, που είναι ο τρίτος στη σειρά προπονητής του τη φετινή χρονιά, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αποτέλεσμα η διαφορά από την 11η θέση να παραμένει στους εννέα βαθμούς, όσοι και πριν τα Σαββατιάτικα παιχνίδια.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, ούτε πολλές ευκαιρίες για γκολ, με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει περισσότερο χρόνο στην κατοχή της τη μπάλα, δίχως όμως να γίνεται απειλητική για την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στην επανάληψη και καθώς η γηπεδούχος ομάδα χρειάζονταν τους βαθμούς της νίκης και η φιλοξενούμενη δεν είχε βαθμολογικό άγχος, άνοιξε με τις δύο ομάδες να ρισκάρουν περισσότερο με την ΒΕΡΟΙΑ, να δημιουργεί τέσσερις - πέντε καλές ευκαιρίες για γκολ. Όμως στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα που η ΒΕΡΟΙΑ, όχι μόνο έλεγχε τον ρυθμό, αλλά και δημιουργούσε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Συγκεκριμένα στο 75' ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε μια λάθος πάσα της αμυντικής γραμμής της αντιπάλου του, πατησε στην αντίπαλη περιοχή και ο Βάσκο στον οποίο έφθασε η μπάλα, δίχως πίεση έγραψε το 0-1. Με την «πλάτη στον τοίχο» πλέον η ΒΕΡΟΙΑ, προσπάθησε για την ανατροπή, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να αποφυγει την ήττα,  που στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα θα ήταν καταστροφική. Συγκεκριμένα στο 84' ο Τζημογιάννης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντόγου, νίκησε τον Παϊτέρη και έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κοσμόγλου (Χατζηβασιλείου - Παντακίδη) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Ισαακίδης, Ντόγος, Φασίδης, Μπάλλας (62’ Βασιλακάκης), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος (46’ Γανόπουλος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παϊτέρης, Καλογρανάς, Λαρέα, Σαπνάρας, Χιντζίδης, Κωσταρέλης, Παχούμης (90'+ Θέμελης), Γιαννακιτσίδης, Ρούμπιες (68’ Γκαγκάνης), Χαλκιαδάκης (62’ Καψάσκης), Βάσκος.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ 1-1

Ισόπαλο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) έληξε και το παιχνίδι της Αγίας Μαρίνας με αντίπαλο τον Πετεινό που έγινε στο γήπεδο του Διαβατού. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μεταξύ των δύο ομάδων, που αποχαιρετούν την Γ' Εθνική για να επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο σκορ προηγήθηκε η Αγία Μαρινα στο 56' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλίδη, για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πετεινός με τον ίδιο τρόπο (εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη 62').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσέλης (Τσιρώνας - Χρυσαϊδης).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Βάντσης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τσολάκης (40' λ.τ. Τότσκα), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας (55' Σιδηρόπουλος Γ.), Λέκα, Αντωνίου (55' Κατσέλης), Θεολόγου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παυλίδης, Κερεμίτσης, Στριγκώνης, Τζαν, Γιαννάκος, Νικολαΐδης, Σιδηρόπουλος, Τσαγαλάς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Πανθρακικός      1-1

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - Πετεινός      1-1

Χρυσούπολη - Δόξα  3-2

Παραλίμνιο - Βαρβάρα        7-0

Καβάλα - Μηχανιώνα 3-1

Ευκαρπία - Επανομή 1-1

Θέρμη - Κρηστώνη    1-1

Αβατο - Ορεστιάδα     0-0

Χανιώτη - Αγγελοχώρι        3-0 (α.α.)

 

 


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΕΤΕΙΝΟΣ 1-1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής