breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σημαντικό προβάδισμα τίτλου η Καψόχωρα

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Σημαντικό προβάδισμα τίτλου η Καψόχωρα

Η ΑΕ Καψόχωρας συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας νίκησε με 7-2 στην έδρα της και τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και σε συνδυασμό με την ήττα του Διαβατού με 3-0 από την Θύελλα Σταυρού αύξησε την διαφορά που την χωρίζει από την ομάδα που την ακολουθεί από τους τρεις στους έξι βαθμούς και έκανε ένα βήμα ακόμη μπρος την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας. Απο την άλλη ο Σταυρός φαίνεται να καθιερώνεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που με προϋποθέσεις οδηγεί στην άνοδο.

Το γκολ της ευρείας νίκης της Καψόχωρας πέτυχαν οι Γιώργος Κίτσας τέσσερα (7', 14', 30' και 37'), Μαρτσέλο (9'), Τόζογλου (20'), Αναστασόπουλος (74') ενω για λογαριασμό της Αγίας Βαρβάρας σκόραρε ο Κουκένζος (70' και 80').

Για την πολύ σημαντική νίκη της Θύελλας Σταυρού επι του Ατρομήτου Διαβατού σκόραραν οι Παπαδόπουλος (67' και 70'), Γαβριηλίδης (83').

Για τα πλεϊ αουτ η ΑΕ Ποντίων με γκολ του Καφετζή στο 42' νίκησε στην έδρα της την Ακαδημία Βέροιας 1-0 και τα Λευκάδια επισης στο γήπεδό τους τον Εθνικό Ραχιάς με 4-0.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πλεϊ οφ

Καψόχωρα - Αγία Βαρβάρα         7-2

Σταυρός - Διαβατός   3-0

 

Πλεϊ αουτ

ΑΕ Ποντίων - Ακαδημία Β. 1-0

Λευκάδια - Ραχιά        4-0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής