breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αέρας η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Αέρας η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα

Πρεμιέρα το περασμέο Σάββατο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ή αν προτιμάτε της διαδικασίας των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ, που φέτος έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφου ο πρωταθλητής αλλά και η ομάδα που οδεύει προς τον υποβιβασμό έχουν ξεχωρίσει από την κανονική διάρκεια.

Εκτος κι αν γίνει το... θαύμα, πέστε το εσείς αυτοχειρία, και η Αλεξάνδρεια που στους προηγούμενους 22 αγώνες έχασε μολις δυο βαθμούς στους πέντε που της απομένουν χάσει τουλάχιστον άλλους εννεα και το Ζερβοχώρι που στα 21 παιχνίδια που έχει δώσει πήρε δέκα, παρει εννέα στα πέντε επόμενα και την ίδια στιγμή η Μελίκη και τα Καβάσιλα δεν καταφέρουν να πάρουν ούτε ισοπαλία!!!

Στην πρώτη λοιπόν αγωνιστική των πλεϊ οφ για να πάμε και στην ουσία η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα έκαναν περίπατο στην έδρα τους κερδίζοντας το Μακροχώρι η πρώτη με 6-0 και την Επισκοπή η δεύτερη με 5-0.

Τα γκολ της Αλεξάνδρειας πέτυχαν από δυο ο Λίτσι (18' και 40') και ο Πιπιλιάρης (47' και 53') και απο ένα ο Αλμπανίδης (69') και Μαρμαριδης (89') ενω για λογαριασμό της Νάουσας σκόραραν οι: Τασιώνας (44'), Κουτσιούμπας (60'), Τσακίρης (72' και 80') και Βασιλειάδης (87').

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ το Ζερβοχώρι που στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται αναγεννημένο αγωνιστικά προηγήθηκε δυο φορές εκτός έδρας με αντίπαλο την Μελίκη όμως τελικά έμεινε στο ισόπαλο 3-3. Αξιοσημείωτο του αγώνα: Και τα έξι τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για την γηπεδούχο Μελίκη σκόραραν οι: Πίτσης (25'), Μπουκουβάλας (27'), Λίβας 42', ενω για λογαριασμό του Ζερβοχωρίου οι Αβετίδης 18', 30' και Τηλκερίδης Α. 25'.

Ισόπαλος (2-2) έληξε και ο αγώνας μεταξύ του Αγίου Γεωργίου και του Κοπανού. Ο γηπεδούχος Αγιος Γεώργιος προηγήθηκε στο σκορ με τον Τσιότσιο στο 56' με τον Κοπανό να αντιδρά και με δυο επανωτά γκολ στο 68' και στο 70' που πέτυχε ο Τέγος να γυρίζει το αποτέλεσμα. Το τελικό 2-2 έγραψε στο 89' ο Γερμάνης.

Επιστροφή στις νίκες για την Πατρίδα που με γκολ του Κολμπουτσάϊ στο 30' νίκησε στο γήπεδο της τα Καβασιλα με 1-0.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλεϊ οφ

Νάουσα - Επισκοπή  5-0

Αλεξάνδρεια - Μακροχώρι  6-0

 

Πλεϊ αουτ

Μελίκη - Ζερβοχώρι   3-3

Αγιος Γεώργιος - Κοπανός          2-2

Πατρίδα - Καβάσιλα   1-0

Ρεπό: Τρίκαλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής