breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας : Όχι στα επί πληρωμή χειρουργεία!

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας : Όχι στα επί πληρωμή χειρουργεία!

Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία στη Νάουσα στο τμήμα της ορθοπαιδικής.

Η λειτουργία ιδιωτικών απογευματινών χειρουργείων και ιατρείων εντάσσεται στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της ΝΔ  για το "νέο ΕΣΥ" που βασικό του χαρακτηριστικό είναι η μετατροπή των μονάδων υγείας σε "αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες", όπου το κόστος λειτουργίας θα μεταφέρεται ολοένα και περισσότερο στις πλάτες των ασθενών, είτε με απευθείας πληρωμές είτε με αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Δεν δεχόμαστε τη λογική που λέει ότι χειρουργείται έγκαιρα όποιος πληρώνει , που νομιμοποιεί το φακελάκι και βάζει τη ζωή των εργαζομένων , των βιοπαλαιστών αγροτών , των αυτοαπασχολουμένων στο ζύγι κόστους- οφέλους.

Δεν θα επιτρέψουμε να αποκλειστεί κανένας από το δημόσιο σύστημα Υγείας για οικονομικούς λόγους.

Καλούμε το λαό της Νάουσας , αλλά και όλου του νομού σε αγωνιστικό ξεσηκωμό! Μπροστά στα κέρδη τους να προτάξει τις ζωές του.

Να δυναμώσει η διεκδίκηση για τη δημιουργία ενός αποκλειστικά δημόσιου δωρεάν συστήματος Υγείας, που θα καλύπτει πλήρως τις λαϊκές ανάγκες και θα εξασφαλίζει μόνιμη εργασία με πλήρη δικαιώματα στους εργαζόμενους.

Σ’ αυτό τον αγώνα καλούμε και τους συνάδελφους μας υγειονομικούς , να αντιταχθούν σ’ αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη που καλεί και τους ίδιους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάζοντας οικονομικές ρήτρες.

Δώστε λεφτά για την Υγεία – Όχι πληρωμές στα νοσοκομεία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής