breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Νεκροφόρα βγήκε στους δρόμους -Τι διαφημίζει

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με την οδική ασφάλεια επέλεξαν στην Ισπανία, κερδίζοντας την προσοχή όλων.

Η Ισπανία έχει αυτόνομες περιφέρειες που έχουν και την ευθύνη για την κυκλοφορία των οχημάτων. Μία από αυτές, η Φοραλ στη Ναβάρα, ξεκίνησε μια νέα συγκλονιστική καμπάνια με το σύνθημα «0,0» που παραπέμπει στο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα των οδηγών, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν 4 στους 10 οδηγούς που σκοτώνονται στο δρόμο, είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Για να τονίσει ακόμα πιο πολύ αυτό το σλόγκαν, η ισπανική κοινότητα μίσθωσε δύο νεκροφόρες που κυκλοφορούν στα αστικά κέντρα και φέρουν το σύνθημα της συγκεκριμένης καμπάνιας.

Η καμπάνια που θα διαρκέσει ένα χρόνο δεν θέλει να είναι ουδέτερη, αλλά σοκαριστική και σκληρή!

*****

  • Άνθρωπος αλλεργικός «σχεδόν στα πάντα» περνάει υπερατλαντική πτήση στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Ένας Βραζιλιάνος καθηγητής πανεπιστημίου που είναι αλλεργικός σε «σχεδόν τα πάντα» πέρασε ένα ολόκληρο υπερατλαντικό ταξίδι απομονωμένος στην τουαλέτα, αφού παρουσίασε σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο γεύμα με ψάρι που υπήρχε στην πτήση. Η πτήση ξεκινούσε από τη Βραζιλία και είχε προορισμό την Πορτογαλία, με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι.

Πριν από την πτήση του και για προληπτικούς λόγους, ο καθηγητής είχε «ενημερώσει την αεροπορική εταιρεία» για την κατάστασή του, οι οποίοι ενημέρωσαν και τους υπόλοιπους επιβάτες. «Όταν επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος, δόθηκε η προειδοποίηση. Δεν ανέφεραν το όνομά μου, αλλά το έκαναν σαφές, με σεβάστηκαν».

Όλα πήγαιναν καλά στην πτήση του, μέχρι που η αεροπορική εταιρεία άρχισε να σερβίρει ψάρι για το γεύμα. «Η μυρωδιά του ψαριού εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα», αφηγήθηκε ο επιβάτης, ο οποίος άρχισε να ιδρώνει, να έχει φαγούρα και να κοκκινίζει. Ελπίζοντας να αποφύγει την αλλεργική αντίδραση, ο Dias έτρεξε στην τουαλέτα, καθώς είναι ο μόνος χώρος με φίλτρο που «αλλάζει συνεχώς αέρα».

Ο άτυχος επιβάτης παρέμεινε εκεί μέχρι να προσγειωθεί η πτήση στην Πορτογαλία.

O Dias έχει νοσηλευτεί πάνω από 20 φορές τα τελευταία οκτώ χρόνια λόγω της κατάστασής του. Ένα από τα πιο οδυνηρά επεισόδια που του συνέβη, ήταν όταν εκτέθηκε σε δύο αλλεργιογόνα στη σειρά.

Όπως ανέφερε, ένας γείτονάς του είχε μαγειρέψει γαρίδες, όμως ο ατμός εισχώρησε στο σπίτι του και του προκάλεσε αλλεργικό σοκ. Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, είχε ήδη γίνει «μπλε», σύμφωνα με την κατάθεσή του. Ωστόσο, όσο περισσότερο προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στο νοσοκομείο τόσο χειροτέρευε η κατάστασή του. Ο Dias απέδωσε τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του στο γεγονός ότι οι γιατροί χρησιμοποιούσαν γάντια από λατέξ – άλλο ένα από τα υλικά στα οποία είναι αλλεργικός.

*****

  • Έσπασε η τουαλέτα και επιβάτιδα αντί να ταξιδέψει ...κατέληξε στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα από πτώση στη λεκάνη τουαλέτας που έσπασε κατά την χρήση της, κατέληξε γυναίκα η οποία είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει με λεωφορείο του ΟΣΕ από τον σταθμό Βόλου στη Λάρισα.

Λίγο πριν την αναχώρηση του λεωφορείου, η επιβάτης επισκέφθηκε την τουαλέτα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου όπου τραυματίστηκε καθώς η λεκάνη της τουαλέτας έσπασε.

Τραυματισμένη από τα κομμάτια της λεκάνης, ζήτησε βοήθεια ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου.

*****

  • Σε σοκ επιβάτης εν ώρα πτήσης – Επισκεύασαν το φτερό του Boeing με… κολλητική ταινία

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες για την Boeing και τα αεροσκάφη της. Για ακόμη μία φορά η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων με αφορμή βίντεο ενός βρετανού επιβάτη που δείχνει το φτερό του αεροσκάφους εν ώρα πτήσης να φέρει επάνω του κομμάτια από κολλητική ταινία.

«Έχω πετάξει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 62χρονος Ντέιβιντ Πάρκερ για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ ταξίδευε από το Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου προς την Γκόα της Ινδίας με την αρραβωνιαστικιά του.

«Άρχισαν να ξεφλουδίζουν (οι ταινίες) κατά τη διάρκεια της πτήσης… σκέφτηκα ‘τι στο δι***λο;’ και το έδειξα στην αρραβωνιαστικιά μου η οποία το μόνο που μου είπε ήταν ‘μακάρι να μην μου το είχες δείξει ποτέ αυτό’» περιέγραψε ο Πάρκερ.

Έκτοτε η εταιρεία διαβεβαίωσε το κοινό της ότι πρόκειται για «ταινία ταχύτητας» η οποία είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση σε αεροπλάνα.

Η Boeing μετά το τρομακτικό ατύχημα με την αποκόλληση τμήματος της ατράκτου από αεροσκάφος της εν ώρα πτήσης, έχει γίνει στόχος αρνητικής δημοσιότητας και αμφισβήτησης από τους πελάτες της.

*****

  • Κρέμασαν ανάποδα την ελληνική σημαία έξω από το δημαρχείο Σερρών

Ένα ιδιαίτερο συμβάν έγινε στις Σέρρες, το οποίο προκάλεσε την αναστάτωση αρκετών κατοίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, κρέμασαν ανάποδα την ελληνική σημαία έξω από το δημαρχείο Σερρών.


Άνθρωπος αλλεργικός «σχεδόν στα πάντα» περνάει υπερατλαντική πτήση στην τουαλέτα του αεροπ
Έσπασε η τουαλέτα και επιβάτιδα αντί να ταξιδέψει ...κατέληξε στο νοσοκομείο
Σε σοκ επιβάτης εν ώρα πτήσης – Επισκεύασαν το φτερό του Boeing με… κολλητική ταινία
Κρέμασαν ανάποδα την ελληνική σημαία έξω από το δημαρχείο Σερρών

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής