breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αυτό το photoshop κάνει θαύματα, την σήμερον ημέραν.

 

Πρώτα είδαμε την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον (καλή της ανάρρωση) να "πειράζει" την φωτογραφία με τα παιδιά της και εν μέσω Φεβρουαρίου να έχει back round βλέπετε πώς το παίζουμε στα χέρια το "αγγλικό) την λουλουδιασμένη ιτιά, που στο UK ανθίζει τον Μάιο.

 

Τώρα την Μαρίνα Πα(τα)τούλη, που από την μητριά της Σταχτοπούτας, μεταμορφώθηκε σε Cinderella και τις έβαλε ο πρίγκιψ δυο γοβάκια σε ένα πόδι.

 

Πάμε λοιπόν στον Λάζαρο, τον Τσαβδαρίδη. Σίγουρα η φωτογραφία του με την αφιέρωση "Έφτασε ο Απρίλης ο ξανθός και η άνοιξη γεμίζει με τα χρώματα και τις μυρωδιές της, τις ψυχές μας.

Καλό μήνα να έχουμε!" δεν περιλάμβανε πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ο Λάζαρος άλλωστε δεν χρειάζεται photoshop. Το σίγουρο είναι ότι έχει καλλιτέχνη φωτογράφο, που επιμελείται τις πινελιές του περιβάλλοντος χώρου. 

 

Μυστήρια πράγματα εκεί στην κομματική νου δουλα.

 

Σηκώθηκε ένας κομματικός που σίγουρα θα δικαίωνε  τον μακαρίτη τον Πάγκαλο για το "ο κύριος τίποτε" και ένας πιτσιρικάς αυλικός, να την βγουν στον Κώστα.

 

Βοήθεια τους, αν και θέλουν τόνους καρβέλια να φάνε για τον φτάσουν.

 

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Να μην δοθεί κανένα ελαφρυντικό στην ποινή του υπανθρώπου Μίχου, που βίασε το σώμα και την ψυχή της δωδεκάχρονης.

 

Πριν λίγες μέρες είναι προτείνει, σχεδόν να "αθωωθεί".Ο Πόντιος Πιλάτος ζει.

 

Από το "έγκριτο" "Πρώτο Θέμα". "ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι - Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε". Το θέμα είναι αυτό ή αν ο σύζυγος χτύπησε καμιά πάπια στο κυνήγι; Πάντως τα κέρατα του ταράνδου του τα φόρεσε η καθηγήτρια. 


Πατούλη
Τσαβδαρίδης
Μίχος
τάρανδος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής