breaking news Νέο

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

  • Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας
  • Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας
  • Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Αρχής γενομένης από φέτος, η 4η Απριλίου αφιερώνεται στην φιλοζωία και οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Βέροιας γίνονται πρεσβευτές της αγάπης και προστασίας των ζώων! Αυτή η μέρα δεν αφορά μόνο τα είδη ζώων που είναι κοντά μας και τα γνωρίζουμε καλύτερα αλλά και τα είδη της Άγριας Πανίδας.

 

Μετά την ευγενική πρόσκληση του 4ου Γυμνασίου Βέροιας , η Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής (Π.Ο.Δ.Α.Ζ.) του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας , βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του σχολείου για μια πλήρη ενημέρωση του ρόλου μας.

 

Εξηγήσαμε στα παιδιά για την εθελοντική προσφορά μας που πηγάζει από την αγάπη και το σεβασμό προς τα ζώα και στείλαμε μηνύματα ευαισθητοποιήσεις σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, παροτρύνοντας τους να πράξουν και αυτά το ίδιο στο βαθμό που μπορούν.

 

Η Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής (Π.Ο.Δ.Α.Ζ.) του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας έκλεισε φέτος 5 χρόνια ενεργής συμμετοχής με ποικίλες Διασώσεις Ζώων.  Οι 13 εκπαιδευμένοι Διασώστες Βαθμοφόροι του Συστήματος μας πραγματοποιήσαμε 51 Διασώσεις το 2023 και έτσι παρά μείναμε και πάλι στην κορυφή των Διασωστικών Ομάδων.

Φυσικά αυτό το καταφέραμε με την αγαπη όλων των συνδημοτών μας με κοινό στόχο την Διάσωση και Διαφύλαξη της Άγριας Ζωής του τόπου μας.

 

Δεσμευόμαστε , ως Εθελοντές Διασωστες και ως Προσκοποι να συνεχίσουμε το καθήκον μας. Ήταν μεγάλη μας χαρά που μας δόθηκε η ευκαιρία σε αυτή την 1η Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας να μοιραστούμε το έργο μας με παιδιά. Ευχαριστούμε από καρδιάς το 4ο Γυμνάσιο Βέροιας για την πρόσκληση τους!

 

Με τιμή

Μαρία Γκασνάκη

Αρχηγός του 3ου Σ/Π Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής