breaking news Νέο

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: "Συνεργασία σχολείου - οικογένειας"

  • Ενημερωτική συνάντηση με θέμα:
  • Ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσε μια ενημερωτική συνάντηση στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντρεσέ Τζαμί). Η συνάντηση, με θέμα «Συνεργασία σχολείου - οικογένειας, πρακτικές ενισχύσεις της συνεργασίας και αντιμετώπισης των δυσκολιών», πραγματοποιήθηκε στις 17:00  με την παρουσία  η Σχολική Σύμβουλος Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου.

Η κ. Κατερίνα  Παπαγεωργίου παρουσίασε με εμπεριστατωμένο και κατατοπιστικό τρόπο το σημαντικό θέμα της συνεργασίας μεταξύ σχολείου και οικογένειας. Μέσα από μια βιωματική προσέγγιση, οι συμμετέχοντες, γονείς και εκπαιδευτικοί, έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία για την ενίσχυση της επικοινωνίας και της αγαστής συνεργασίας προς όφελος των μαθητών.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στην κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου για την εξαιρετική και εις βάθος εισήγησή της, καθώς και για την πρωτότυπη βιωματική μέθοδο που χρησιμοποίησε, η οποία βοήθησε στην ενεργή συμμετοχή και την κατανόηση του κοινού.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τίμησαν με την παρουσία τους στη συνάντηση, δείχνοντας τον ζήλο και το ενδιαφέρον τους για τη βέλτιστη παιδεία των παιδιών τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής