breaking news Νέο

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 11/4/24 – 17/4/24

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 11/4/24 – 17/4/24

KUNG FU PANDA 4 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Κυριακή 14/4 στις 17.00

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 13/4 στις 17.00

Σκηνοθεσία:      Mike Mitchell, Stephanie Stine

Σενάριο:              Jonathan Aibel & Glenn Berger

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.

Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη. 

Trailer: ">https://

 

 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ)

THE CANTERVILLE GHOST

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Σάββατο 13/4 στις 16.30

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Κυριακή 14/4 στις 17.00

 

Σκηνοθεσία:      Kim Burdon & Robert Chandler

Σενάριο:              Cory Edwards, Giles New & Keiron Self

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Καθώς ο 19ος αιώνας παραχωρεί τη θέση του στον 20ό και η επιστήμη χαρίζει νέους τρόπους να ταξιδέψει και να δει κανείς τον κόσμο, μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στο νέο πολυτελές αρχοντικό της, στην επαρχία της Αγγλίας. Μόνο που δεν υπολόγιζαν στον… μόνιμο κάτοικο του σπιτιού, το φάντασμα του σερ Σάιμον!

Ο σερ Σάιμον σουλατσάρει εκεί γύρω για πάνω από 300 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κάπως δεν του καλοκάθεται να έχει συγκατοίκους - στο κάτω-κάτω, ποιος ήρθε πρώτος; Όμως, τα βρίσκει κάπως σκούρα όταν αποφασίζει να τρομάξει τους νέους ένοικους, οι οποίοι προς έκπληξή του τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι το κάπως ενοχλητικό, παρά τρομακτικό…

Μετά την κακή αρχή στη σχέση τους, ο σερ Σάιμον σιγά-σιγά θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Βιρτζίνια, τη νεαρή κόρη της οικογένειας, και μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη κατάρα που τον κρατά στον κόσμο μας.

TRIVIA

Η ταινία βασίζεται στην ιστορία «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ», του Όσκαρ Γουάιλντ ενός από τους διασημότερους διανοούμενους καλλιτέχνες της εποχής του και όχι μόνο. Ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, και λογοτέχνης: ο Γουάιλντ καθόρισε την τέχνη και την πολιτική στα τέλη του 19ου αιώνα με τις δημιουργίες (αλλά και τη ζωή του), ενώ θα μείνει αθάνατος χάρη στα βιβλία και τα έργα του, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού «Πορτρέτου του Ντόριαν Γκρέι».

Trailer: ">https://

 

BACK TO BLACK

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Πέμπτη 11/4 – Παρασκευή 12/4 – Τρίτη 16/4 στις 21.00

 

Σάββατο 13/4 στις 21.15

 

Κυριακή 14/4  στις 19.00

Δευτέρα 15/4 - Τετάρτη 17/4 στις 20.30

 

Σκηνοθεσία:      Sam Taylor-Johnson

Σενάριο:              Matt Greenhalgh

Ηθοποιοί:            Lesley Manville, Eddie Marsan, Jack O'Connell, Ansu Kabia, Marisa Abela, Juliet Cowan, Bronson Webb

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η εκπληκτική ιστορία της πρώιμης πορείας προς τη δόξα της Έιμι Γουάινχαουζ και της δημιουργίας του του πρωτοποριακού της άλμπουμ, Back to Black.

 

Ειπωμένη από την οπτική της Έιμι και εμπνευσμένη από τους πολύ προσωπικούς της στίχους, η ταινία παρακολουθεί τη σπουδαία γυναίκα πίσω από το καλλιτεχνικό φαινόμενο και την ταραχώδη σχέση που βρίσκεται στον πυρήνα ενός από τα πιο θρυλικά μουσικά άλμπουμ στην ιστορία.

Trailer: ">https://

 

Στο Γραφείο Καθηγητών

 

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Παρασκευή 12/4 στις 19.00

Κυριακή 14/4 στις 21.15

 

Διπλά βραβευμένη στο τμήμα του "Πανοράματος" στο φεστιβάλ Βερολίνου, η ταινία είναι υποψήφια για το βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αποτελεί τη φετινή γερμανική πρόταση για το Όσκαρ διεθνούς ταινίας.

 

Σκληρές και άβολες αλήθειες σε ένα αντισυμβατικό δράμα σχολικής αίθουσας, όσο και μελέτη για τις σχέσεις εξουσίας και το πώς αυτή νομοτελειακά φθείρει. Ένα καθηλωτικό σχολικό δράμα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Πανόραμα του Φεστιβάλ Βερολίνου χάρη στη λεπτομερή του ματιά.

Σύνοψη

Μια νέα δασκάλα μαθηματικών ξεκινά καλά στη νέα της δουλειά πιστεύοντας ιδεαλιστικά πως μπορεί να δώσει κίνητρο στους έφηβους. Όμως μια σειρά από κλοπές στο σχολικό χώρο ρίχνουν γρήγορα της υποψίες σε έναν από τους μαθητές της. Η δασκάλα προσπαθεί αγανακτισμένη να φτάσει η ίδια στην αλήθεια όμως η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη από όσο είχε φανεί στην αρχή και προκαλεί σειρά επιπτώσεων.

 

Βραβείο Europa Cinemas - Πανόραμα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - 2023

 

Βραβείο C.I.C.A.E. - Πανόραμα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - 2023

Σκηνοθεσία: Ιλκέρ Τσατάκ

Πρωταγωνιστούν: Λεόνι Μπένες, Λέναρντ Στέτνις, Οζγκιούρ Καραντενίζ

Trailer: ">https://

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

THE FIRST OMEN

 

Προβολές στην αίθουσα 1: 

 

Παρασκευή 12/4 - Κυριακή 14/4 στις 21.30

 

Σκηνοθεσία:      Arkasha Stevenson

Σενάριο:              Tim Smith, Arkasha Stevenson & Keith Thomas

Ηθοποιοί:            Sonia Braga, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Charles Dance, Tawfeek Barhom, Bill Nighy

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Trailer: ">https://

 

 

GHOSTBUSTERS: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE

 

Προβολές στην αίθουσα 1: 

Πέμπτη 11/4 στις 21.00

Παρασκευή 12/4  - Κυριακή 14/4  στις 19.00

Δευτέρα 15/4 - Τρίτη 16/4 - Τετάρτη 17/4 στις 20.30

 

Προβολές στην αίθουσα 2: 

Σάββατο 13/4 στις 19.00

 

 

Σκηνοθεσία:      Gil Kenan

Σενάριο:              Gil Kenan, Jason Reitman & Ivan Reitman

Ηθοποιοί:            Finn Wolfhard, Paul Rudd, Bill Murray, Mckenna Grace, Carrie Coon, Annie Potts, Celeste O'Connor, Kumail Nanjiani, Dan Aykroyd, Patton Oswalt, Ernie Hudson

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην ταινία Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.

TRIVIA

Βασισμένη στην ταινία του 1984 “Ghostbusters”

Trailer: ">https://

 

Ρόζα Εσκενάζυ - Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου

13 Απριλίου στις 20.30

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου και στο: https://www.more.com/theater/roza-eskenazy-i-basilissa-tou-rempetikou/

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, περισσότερες πληροφορίες στο www.cinestar.gr και 2331022373.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cinestar.gr 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής