breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νέα βαριά ήττα

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νέα βαριά ήττα
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Νέα βαριά ήττα

Το ποδόσφαιρο της Ημαθίας βιώνει μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του, με τους δύο εκπροσώπους του στα εθνικά πρωταθλήματα, να έχουν ετοιμάσει τις βαλίτσες για το ταξίδι προς τα τοπικά πρωταθλήματα. ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις στο ερασιτεχνικό, πλέον, πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αφού από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζονται σε τοπικό επίπεδο και το ερώτημα είναι αν η κραταιά, πριν μερικά μόλις χρόνια, ποδοσφαιρική Ημαθία, την σεζόν που μας έρχεται, έχει έστω και έναν εκπρόσωπο στα εθνικά, όχι επαγγελματικα, αλλά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας μας. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από την φετινή πρωταθλήτρια της Ενωσής μας, την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και την πορεία που θα κάνει στους αγώνες μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ουσιαστικά είχε αποχαιρετήσει την κατηγορία από τον πρώτο κιόλας γύρο, με την ΒΕΡΟΙΑ να την ακολουθεί από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, αφού για να παραμείνει πλέον στην Γ΄Εθνική θα πρέπει τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, μεταξύ των οποίων και το κυριακάτικο παιχνίδι, με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα, να πετύχει το απόλυτο, τέσσερις νίκες και συγχρόνως η Νίκη Ευκαρπίας να μην καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό, μια ισοπαλία!!

 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 4-1

Δίχως ίχνος ψυχολογίας οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, παραδόθηκαν στις ορέξεις των αντιπάλων τους και πριν προλάβουν να μπουν στο παιχνίδι, βρέθηκαν να χάνουν με 3-0.

Στο 6' ο Σέα ύστερα από πάσα του Ορφανίδη έκανε το 1-0. Στο 15' ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ ύστερα από σουτ του Οκάν στο οριζόντιο δοκάρι της βεροιώτικης εστίας και με κεφαλιά από κοντά ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, ο Ορφανίδης με σουτ από πλάγια θέση, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Μετά το 3-0 οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο - τρεις καλές στιγμές για να μειώσουν, κάτι που τελικά έκαναν στο 48' με κοντινό πλασέ του Μπάλλα.

Με την μείωση του σκορ η ΒΕΡΟΙΑ απέκτησε ψυχολογία, πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα που θα την έβαζε στο παιχνίδι, δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, για να έρθει στο 87' ένα τέταρτο γκολ από τους γηπεδούχους και πάλι από τον Σέα και να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χορόζογλου με βοηθούς τους Χατζηνάκο - Δημητριάδου από τον ΕΠΣ Δράμας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Νομικός, Σιδηρόπουλος (87' Ντεμπροβα), Κασμερίδης, Κοτταρίδης, Τορομανίδης, Χαλήλ (87' Μυλόπουλος), Γκατσολάρι (60' Μυφτάρι), Σέα, Ορφανίδης (60' Ράνος), Μπατσαράς, Οκάν (74' Αραμπατζής).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γιαννόπουλος, Ντόγος (46' Μπάλλας), Φασίδης (85' Μιχαηλίδης), Γανόπουλος, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (85' Χατζηπάντος), Πέλκας (46' Βασιλακάκης).

 

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 5-1

Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα, που στην έδρα της το Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 5-1.

Η Καβάλα, που ήταν ανώτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10' με τον Σαμπανίδη και στο 13' ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0. Στο 30' ο Περδίκης έκλεισε στο 3-0 το σκορ για το πρώτο ημίχρονο, με τον Γκέκα που ήρθε από τον πάγκο στο 46' να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα στο 57 και στο 62' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0 και στο 70' ο Τσολάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κτίστης (Ασικίδης - Εμίν Κεχαγιά) από την Ξάνθη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ: Τσιόπτσης, Καζαντζίδης, Περδίκης (46' Γερονικολός), Δερμιτζάκης Π., Δαλιανόπουλος (46' Στοΐνοβιτς), Αλ Ρασντί (46' Γκέκας), Λαγός (77' Βασιλόπουλος), Μέτσε, Σαμπανίδης (65' Αλτιντζής), Γιαγτζίδης, Ιωαννίδης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τριανταφυλλίδης, Ράδης (46' Τσολάκης), Τότσκα, Μουστάκας (88' Σιδηρόπουλος), Θυμιόπουλος, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Αντωνίου (80' Τζαλίλης), Θεολόγου Αλ., Καραγιάννης Β.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χρυσούπολη - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ      4-1

Καβάλα - Αγία Μαρίνα        5-1

Παραλίμνιο - Ευκαρπία      2-0

Πετεινός - Χανιώτη    1-2

Δόξα - Θέρμη     2-1

Βαρβάρα - Ορεστιάδα         2-3

Μηχανιώνα - Αβατο   0-1

Επανομή - Κρηστώνη         1-3

Πανθρακικός - Αγγελοχώρι         3-0 (α.α.)


ΚΑΒΑΛΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 5-1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής