breaking news Νέο

Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί και η διαδικασία των πλεϊ οφ της Β' κατηγορίας και έχουν ήδη κλειδώσει οι τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πινακα. Οι δυο πρώτες που δίνουν το απευθείας εισιτήριο της ανόδου στην Α' κατηγορία και στις οποίες βρίσκονται η ΑΕ Καψόχωρας και ο Ατρόμητος Διαβατού που την περασμένη Κυριακή νίκησαν τον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας 4-2 και 4-3 αντίστοιχα και την τρίτη που με προϋποθέσεις δίνει επίσης εισιτήριο ανόδου η Θύελλα Σταυρού που επίσης κέρδισε 4-0 τον Αχιλλέα Νάουσας. Ετσι η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τίτλος του πρωταθλητή της Β' κατηγορίας τον οποίο διεκδικούν η Καψόχωρα και ο Διαβατός με την πρώτη από την οποία έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί να έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον ανταγωνιστή της τον οποιο την Κυριακή φιλοξενεί στην έδρα της το γήπεδο των Τρικάλων.

Στα πλεϊ αουτ και στον Α' όμιλο ο Αχθος Αρούρης αναδείχθηκε ισόπαλος (3-3) και μείωσε την διαφορά από την προτελευταία Βεργίνα που έχασε 2-1 στο Παλαιοχώρι από τους τέσσερις στους τρεις βαθμούς.

Στον Β' ομιλο και στο ντέρμπι των ουραγών Λευκαδίων και Ασώματα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείινει στους οκτώ βαθμούς.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλεϊ οφ

Διαβατός - Αγ. Βαρβάρα     4-3

Σταυρός - Αχιλλέας Ν.        4-0

Καψόχωρα - Ολυμπιακός Ν,       4-2

 

Πλεϊ αουτ

Α' Ομιλος

Συκιά - Αχθος Αρούρης      3-3

Παλαιοχώρι - Βεργίνα         2-1

 

Β' Ομιλος

Ασώματα - Λευκάδια 3-3

Ακαδημία Β. - Ραχιά   1-1

Ρεπό: ΑΕ Ποντίων


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής