breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Μια στροφή πριν το φινάλε

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Μια στροφή πριν το φινάλε

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πιο προβλέψιμο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας και οι δυο φετινοί μονομάχοι του τίτλου αποδεικνύοντας την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας πέτυχαν από μια ακόμη άνετη νίκη στην έδρα τους αυτή τη φορά. Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Αλεξάνδρεια συγκεκριμένα αφού προηγήθηκε με αντίπαλο την Επισκοπή, στο Α' ημίχρονο με γκολ του Λίτσι στο 10' και με την έναρξη του β' μέρους έκανε το 2-0 στο 50', με τον ίδιο παίκτη και το 3-0 στο 55' με τον Τσιρίδη, στα τελευταία είκοσι λεπτά ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα με τους Δημόπουλο (70'), Καψάλη (76'), Πιπιλιάρη 83' και Αλμπανίδη 84, παίρνοντας μια ακόμη ευρεία νίκη αποκτώντας έτσι και ψυχολογία ενόψει των αγώνων μπαράζ ανόδου που ακολουθούν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Μουρατίδης - Ευθυμιάδης).

Δυσκολεύθηκε στο πρώτο νέρος η Νάουσα με αντίπαλο το Μακροχώρι που μέχρι το 62' κρατούσε το ισόπαλο 0-0. Στο 63' μια εκτέλεση φαουλ από το κέντρο του γηπέδου των φιλοξενουμένων, ύστερα από καραμπόλα κατέληξε σε αντεπίθεση της Νάουσας και σουτ του Παπαδόπουλου που βρηκε πόδι αντιπάλου με την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του νεαρού τερματοφύλακα του Μακροχωρίου Αργυρόπουλο για το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τασιώνας έκανε το 2-0 και τρια λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ εκτος περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Τσίτσης).

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ άξιο αναφοράς είναι η ευρεία εκτός έδρας νίκη των Καβασίλων επί της Μελίκης. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σάκη Παγγούρα νίκησε εκτός έδρας τον Φίλιππο Μελίκης με 1-5 και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Τα γκολ της μεγάλης νίκης της ομάδας των Καβασίλων πέτυχαν οι Τριανταφυλλόπουλος (12', 23'), Κουτσιάδης 33', 56') από δυο και ένα ο Πουλιόπουλος (47'), ενω για λογαριασμό της Μελίκης σκοραρε ο Μπρέγκου (87').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Αργυρίου - Σαββίδης).

Νίκη και για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Νάουσα επι της Πατρίδας στο γειτονικό ντέρμπι με 3-1.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 5' με τον Τσιότσιο, με την Πατρίδα να ισοφαρίζει στο 20' με γκολ του Ασλάνογλου. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Σουγκάρης στο 47' και ο Σαρκατζής στο 49' διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 80' αποβληθηκε ο Φουρκιώτης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι στο 10'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπαλτζής (Μητρόπουλος - Πιπερίδης).

Ισόπαλος (2-2) έληξε ο αγώνας του Κοπανού με τα Τρίκαλα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 7' με τον Σιδηρόπουλο και στο 17' έκαναν το 0-2. Ο Κοπανός αντέδρασε και αφού μείωσε στο 59' με τον Οικονόμου στο 75' με γκολ του Καψάλη διαμόρφωσε το 2-2.

Στο 45' η ομάδα των Τρικάλων έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Κουκλάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Σαμαράς - Λούρης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλεϊ οφ

Αλεξάνδρεια - Επισκοπή    7-0

Νάουσα - Μακροχώρι         3-0

 

Πλεϊ αουτ

Αγιος Γεώργιος - Πατρίδα  3-1

Μελίκη - Καβάσιλα     1-5

Κοπανός - Τρίκαλα    2-2

Ρεπό: Ζερβοχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής