breaking news Νέο

Γιορτή μαθητικής Δημιουργίας

  • Γιορτή μαθητικής Δημιουργίας
  • Γιορτή μαθητικής Δημιουργίας

Τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων παρουσίασαν μαθητές και εκπαιδευτικοί την Δευτέρα 8 Απριλίου και την Τρίτη 9 Απριλίου στο Παύλειο πολιτιστικό κέντρο, το οποίο παραχωρήθηκε μεγαλόθυμα από την Ι. Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας.

Οι σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Ημαθίας: 1ο Γ/σιο Βέροιας, 2ο Γ/σιο Βέροιας, 3ο Γ/σιο Βέροιας, 4ο Γ/σιο Βέροιας, 6ο Γ/σιο Βέροιας,  ΕΕΕΕΚ Βέροιας, ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, 1ο ΓΕΛ Βέροιας, 3ο ΓΕΛ Βέροιας, 4ο ΓΕΛ Βέροιας, 5ο ΓΕΛ Βέροιας, Γ/σιο Μακροχωρίου,  ΓΕΛ Μελίκης,  1ο Γ/σιο Αλεξάνδρειας παρουσίασαν τα συμπεράσματα της δουλειάς τους κάνοντας κοινωνούς και τις υπόλοιπες ομάδες εργασίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Ηλίας Τσιφλίδης, ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, η κα Συρμούλα Τζήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος, ο κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας επιτροπής Δήμου Βέροιας, η κα Σοφία Καλτσίδου, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Τον συντονισμό των εργασιών είχαν η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Ημαθίας κα Λένα Δημητριάδου και η εκπαιδευτικός κα Αναστασία Γρηγοριάδου. Στη παρουσίαση, πέραν από τους ανωτέρω παρέστη και ο κ. Βασίλης Δαβόρας, αναπλ. Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων.

Να σημειωθεί ότι τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων υλοποιούνται στα σχολεία εκτός ωρολογίου προγράμματος εθελοντικά από εκπαιδευτικούς και μαθητές μετά από σύμφωνη γνώμη των γονέων/ κηδεμόνων των συμμετεχόντων μαθητών/ μαθητριών. Αφορά δε, κυρίως δημιουργίες με αναφορά σε θέματα Περιβάλλοντος, Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και η χαρά των παρευρισκομένων εκπαιδευτικών και μαθητών στη γιορτή αυτή που έχει πλέον καθιερωθεί να γίνεται προς τα τέλη κάθε διδακτικού έτους.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκφράζονται από την ΔΔΕ τόσο προς τους εκπαιδευτικούς όσο και προς τους μαθητές για τις υπέροχες δημιουργίες που παρουσίασαν. Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται και προς τον Δήμο Βέροιας αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για την ενεργό συμπαράσταση στην διοργάνωση της σχολικής γιορτής και σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής