breaking news Νέο

Bασίλης Κοτίδης: Ίδρυση τουρκικού κολεγίου στην Αθήνα

Bασίλης Κοτίδης: Ίδρυση τουρκικού κολεγίου στην Αθήνα

Οι συνέπειες της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας αρχίζουν άμεσα να γίνονται ορατές.

Η Άγκυρα ετοιμάζει απόβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας με ναυαρχίδα (προμετωπίδα) την ίδρυση του τουρκικού κολεγίου «Yunus Emre» στην Αθήνα. Μάλιστα, το υπό ίδρυση κολέγιο προσφέρει και δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας.

Πρόκειται για έναν οργανισμό συνεργαζόμενο με το βαθύ τουρκικό κράτος με σκοπό την διάδοση της τουρκικής γλώσσας στο εξωτερικό, του πολιτισμού και των τεχνών της Τουρκίας. Παραρτήματά του βρίσκονται ήδη σε σαράντα δύο (42) χώρες με έμφαση στα Δυτικά Βαλκάνια. Αποτελεί τον βραχίονα της τουρκικής πολιτισμικής διπλωματίας και προπαγάνδας, ενώ δυτικές υπηρεσίες ασφαλείας το συνδέουν με τις δομές των αδελφών μουσουλμάνων. Υπηρετεί πιστά το δόγμα Νταβούτογλου για τουρκικό στρατηγικό βάθος, κυρίως πολιτιστικό.

Η κερκόπορτα για μια ακόμη φορά άνοιξε εκ των έσω. Κυβερνητική αφέλεια ή στήριξη μέχρις εσχάτων της συμφωνίας των Αθηνών, σύμφωνα με την οποία οι Τούρκοι είναι φίλοι μας; Δυστυχώς και παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Βελόπουλου, η άφρονος κυβερνητική πολιτική μας οδηγεί σε συνεχή «ραγιαδιασμό».

Η Ελληνική Λύση, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, αποτελεί το μοναδικό κομματικό σχηματισμό που και στα εθνικά θέματα είναι η μοναδική αντιπολιτευτική φωνή έναντι της Κυβέρνησης, που σε πλήρη σύμπραξη με το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό οδηγούν σε συνεχή συρρίκνωση των εθνικών μας δικαίων και θέσεων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής