breaking news Νέο

Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εκδήλωση για τις εξαρτήσεις

Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εκδήλωση για τις εξαρτήσεις

Μία ενημερωτική- εξαιρετικά χρήσιμη και ενδιαφέρουσα- εκδήλωση με θέμα «Εξαρτήσεις: Η Οδύσσεια της εξάρτησης και η Ιθάκη της θεραπείας» πραγματοποίησε το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Ιθάκη στην Βέροια, με την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/4 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΕΘΕΑ στην Κεντρική Μακεδονία. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Θανάσης Δέλλας εκ μέρους της δημοτικής αρχής Βέροιας και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας Αγγελή Παρασκευή.

Στην εκδήλωση μίλησαν δύο επιστήμονες με πολύχρονη ενασχόληση με το ζήτημα και μάλιστα προερχόμενοι από την Ημαθία. Ο Αντώνης Ραφτόπουλος, Υπεύθυνος Θεραπευτικών Προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα (ΙΘΑΚΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΙΒΩΤΟΣ) και η Όλγα Κατσιώκαλη, Υπεύθυνη του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ οι οποίοι παρουσίασαν με εμπεριστατωμένο και ταυτόχρονα εκλαϊκευτικό τρόπο το όλο ζήτημα ενώ έγινε και πλούσιος διάλογος με τους παρευρισκόμενους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής