breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και τυπικά πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Και τυπικά πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια πήρε το ντέρμπι κορυφής στην έδρα της με αντίπαλο την Νάουσα και ανακηρύχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας που πριν μερικά χρόνια βρίσκονταν σε αγωνιστική αδράνεια κατακτά το πρωτάθλημα της Ημαθίας ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια ενω παράλληλα παίρνει και το εισιτήριο συμμετοχής για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική που θα ακολουθήσουν.

Στην 2η θέση με διαφορά 14 βαθμών βρίσκεται η Νάουσα ενω τρίτη τελικά αναδείχθηκε η Επισκοπή που παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω το σκορ κέρδισε τελικά την ομαδα του Μακροχωρίου με 3-2, με την τελευταία να περιορίζεται στην 4η θέση.

Στα πλεϊ αουτ και στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία όπως ήταν ήδη γνωστό το Ζερβοχώρι κατετάγει στην τελευταία θέση και αποχαιρετά την Α' κατηγορία επιστρέφοντας ύστερα από ένα χρόνο στην Β'.

Στο γκρουπ των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία των πλεϊ αουτ ο Άγιος Γεώργιος παρότι έχασε στην Μελίκη με 4-1 κατέκτησε την πρώτη θέση ενω στην 2η θέση των πλεϊ αουτ ισοβάθμισαν η Μελίκη, ο Κοπανός, τα Καβάσιλα, και τα Τρίκαλα ενω στην προτελευταία βρίσκεται η Πατρίδα και στην τελευταία που οδηγεί στον υποβιβασμό όπως ήδη αναφέραμε το Ζερβοχώρι.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλεξάνδρεια - Νάουσα        2-1

Επισκοπή - Μακροχώρι     3-2

 

Πλεϊ αουτ

Μελίκη - Αγιος Γεώργιος    4-1

Καβάσιλα - Κοπανός 3-5

Ζερβοχώρι - Τρίκαλα 1-3

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (τελική)

ΒΑΘ.

1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ     74

2. ΝΑΟΥΣΑ       60

3. ΕΠΙΣΚΟΠΗ   38

4. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ          33

5. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  31

6. ΜΕΛΙΚΗ         28

7. ΚΟΠΑΝΟΣ    28

8. ΚΑΒΑΣΙΛΑ    28

9. ΤΡΙΚΑΛΑ       28

10. ΠΑΤΡΙΔΑ     26

11. ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ        17


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής