breaking news Νέο

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάζεται ο Φίλιππος

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάζεται ο Φίλιππος

Οι παίκτες του Φιλίππου επέστρεψαν την Τετάρτη σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μπήκαν στην τελική ευθεία της προτοιμασίας τους για τον αγώνα με την ΓΕ Αγρινίου εντός έδρας, μετά το διήμερο ρεπό (Δευτέρα - Τρίτη) που τους εδωσε ο Δημήτρης Γκίμας.

Το ευχάριστο είναι ότι με το διήμερο ρεπό που δόθηκε, κατάφερε να ξεπεράσει μέσα σ’ αυτό το διάστημα το πρόβλημα το οποιο αντιμετώπιζε ο Δημήτρης Σουτζόπουλος. Το οποίο και είχε να κάνει με μια γονατιά αντιπάλου που δέχθηκε στο γόνατό του στο νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΑΓΣ Ιωαννινων εκτός έδρας. Πλεον ο παίκτης νιώθει καλύτερα, παιρνοντας μέρος κανονικά τόσο στην προπονηση της Τετάρτης όσο και στο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην ομάδα της Ευκαρπίας.

Άπαντες, λοιπόν, στον Φίλιππο κινούνται σε ρυθμούς Αγρινίου, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο επιθυμούν να προσθέσουν άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των φετινών επιτυχιών τους. Με τον κουμανταδόρο της ομάδας Ηλία Λαζό να τονίζει στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”: Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει, μέχρις ότου εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον 3ο όμιλο της κατηγορίας και όχι μόνο να θέλουμε την άνοδο”.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής