breaking news Νέο

Συμμετοχή της ΠΚΜ στη διεθνή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών «PROWEIN 2018» στο Ντίσελντορφ

Συμμετοχή της ΠΚΜ στη διεθνή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών «PROWEIN 2018» στο Ντίσελντορφ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών «PROWEIN 2018», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό Κέντρο «Düsseldorf Exhibition Centre» στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας (18-20 Μαρτίου 2018).

Έξι οινοπαραγωγοί από την Κεντρική Μακεδονία παρουσίασαν στο εξωτερικό τα εκλεκτά κρασιά τους και αναζήτησαν επενδύσεις, προωθώντας παράλληλα τις εξαγωγές τους. Κεντρικός στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση «PROWEIN 2018» –μία από τις σημαντικότερες του κλάδου, ήταν η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα τοπικά κρασιά και αλκοολούχα ποτά που παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής  Μακεδονίας.

Η επαναλαμβανόμενη παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς εκθέσεις του αγροδιατροφικού τομέα, όπως είναι η «PROWEIN», αυξάνει το κύρος της Περιφέρειας και προβάλλει τον επαγγελματισμό των ντόπιων παραγωγών, που στοχεύουν σε αγορές με διαχρονική παρουσία στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός του κλάδου. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε νέους, αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα.

                Η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών «PROWEIN» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση του κλάδου. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές επισκέπτονται την έκθεση, που λειτουργεί ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η περσινή διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 130 χώρες του κόσμου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής