breaking news Νέο

«Πέρασε» με 0-1 ο Αγροτικός Αστέρας από την ΑΕΠ Βέροιας στη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας

  • «Πέρασε» με 0-1 ο Αγροτικός Αστέρας από την ΑΕΠ Βέροιας στη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας
  • «Πέρασε» με 0-1 ο Αγροτικός Αστέρας από την ΑΕΠ Βέροιας στη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε  η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας το απόγευμα της Κυριακής 25/3/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας, στο γήπεδο της Ράχης και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 0 - 1.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, με νερά στο μεγαλύτερο μέρος του, λόγω της βροχής που έπεφτε συνεχώς και δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των παικτών αλλά ο Αγροτικός Αστέρας αποδείχθηκε πιο δυνατός σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Οι φάσεις λιγοστές για τις δυο ομάδες, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης του γηπέδου ενώ ο αγώνας κινήθηκε κυρίως στη δύναμη και όχι στη τεχνική . Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα δέχθηκε μεγάλη πίεση στην αρχή του αγώνα, από τους γηπεδούχους , αλλά αντέδρασε θετικά, κατάφερε να ανατρέψει άμεσα την εικόνα της και προηγήθηκε στο 13' με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Δήμου, από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι συμβολή των δοκών με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ανήμπορο  να αντιδράσει. Το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα , πίεσε περισσότερο την γηπεδούχο ομάδα και κατάφερε στο 62' να πετύχει δεύτερο τέρμα με το Ρηγόπουλο, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ .

Η μοναδική φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 73' με σουτ του Παπαδόπουλου Κ. που μπήκε στην περιοχή , αλλά η μπάλα πήγε άουτ . Έντονες οι διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αγροτικού Αστέρα στο δεύτερο βοηθό για τη μη υπόδειξη οφσάιντ του επιθετικού των Ποντίων που έγινε αποδέκτης της μπάλας σε ελεγχόμενη θέση.

Πολύ καλή στιγμή του Αγροτικού Αστέρα για να διπλασιάσει τα τέρματα, στο 86' , με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλιώτη Ι. , έξω από την περιοχή, ο Καμπάς έδιωξε δύσκολα με γροθιές και στην επαναφορά ο Σερασκιέρης στο δυνατό σουτ που έκανε μέσα στην περιοχή,  η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η συνεχείς βροχή επιβάρυνε περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο ενώ το τελικό αποτέλεσμα βρήκε νικητή τον Αγροτικό Αστέρα με τους παίκτες του να έχουν καταθέσει δύναμη και πολλά ψυχικά αποθέματα σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης που λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και της συνεχής βροχόπτωσης δεν γινόταν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί η πρώτη συμμετοχή του εορτάζοντα Ευάγγελου Κωτσιαντή  στην ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και του εύχεται Χρόνια Πολλά, που συνοδεύτηκε με νίκη.   

 

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Δημητρακόπουλος (46' Καμπάς),  Καραγιάννης,  Σακελαρίου, Καρολίδης, Μωυσίδης Ι., Χαραλαμπίδης (66' Παπαδόπουλος Κ.Η), Κωστογλίδης, , Παναγιώτης,  Παπαδόπουλος Κ.Θ (87' Μωυσίδης Ν.), Σερασκιέρης, Σιδηρόπουλος (72' Τσιλιγκερίδης) 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Μυλώσης, Κιατικίδης, Ρηγόπουλος, Εμμανουηλίδης, Δήμου (76' Δάμτσιος), Θεοδωρίδης, Χατζής, Σουλιώτης Ι., Σερασκιέρης (90' Κωτσιαντής), Χασιώτης, Σουλιώτης Α.

 

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γαβράς Γρ. με βοηθούς τον κ. Ιασωνίδη Β. και κ. Ρηγόπουλο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής