breaking news Νέο

ΑΠΟΨΗ : Απαράδεκτη απόφαση

ΑΠΟΨΗ : Απαράδεκτη απόφαση

Υποσχέθηκαν να φέρουν “την άνοιξη” στο ποδόσφαιρο μας και τα σωματεία τους εμπιστεύθηκαν και τους έδωσαν την εξουσία.

***

Και όμως κάποιοι από αυτούς αποδεικνύονται χειρότεροι από τους προκατόχους τους, στιγματίζοντας και αυτούς ακόμη που είχαν και εξακολουθούν να έχουν αγαθές προθέσεις και που δυστυχώς αποτελούν την φωτεινή μεν, τη μειοψηφία δε, της κάθαρσης που ευαγγελίζονταν.

***

Είμαστε βέβαιοι δε ότι και αυτοί που τους έδωσαν το χρίσμα και τους επέλεξαν να φέρουν την ισονομία στα πρωταθλήματα και με τις πλάτες των οποίων σήμερα διοικούν το ποδόσφαιρο μας, σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, δεν συμφωνούν με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν, αφού και οι ίδιοι ένιωσαν και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα που υποτίθεται ότι άλλαξαν τα πράγματα να νοιώθουν την αδικία στο πετσί τους.

***

Όμως με το θέμα θα ασχοληθούν εκτενέστερα σε ένα από τα επόμενα σχόλια μας και αφού ολοκληρωθούν δίχως παρεκτροπές θέλουμε να πιστεύουμε τα πλεϊ οφ.

***

Σήμερα απλά να πούμε οτι η ΕΠΣ Ημαθίας την περασμένη Τετάρτη πήρε κατά πλειοψηφία (6-4 ψήφους) μια απαράδεκτη - ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που θα μπορούσαμε να δώσουμε - απόφαση: Ορισε τα πλεϊ οφ πριν επιληφθεί του θέματος και αποφανθεί για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της Νίκης Αγκαθιάς η πειθαρχική επιτρο- πή.

***

Μια απαράδεκτη απόφαση που είχε για πρωτεργάτες τους ίδιους συμβούλους που είχαν πρωταγωνιστήσει και στην αποπομπή από το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας του αντιπροέδρου της και γνωστού παράγοντα της Νίκης Αγκαθιάς Αριστείδη Ματσούκα.

***

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η αναβολή της συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπης της ΕΠΣ Ημαθίας την περασμένη Δευτέρα μου θυμίζει λίγο τον τρόπο που είχαν χρησιμοποιήσει έξι ΠΑΕ για να αναβάλουν την συνεδρίαση της Super League πριν 15 περίπου ημέρες όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα μπορούσαν να πετύχουν την πλειοψηφία που χρειάζονταν για να περάσουν ένα παράτυπο αίτημά τους.

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής