breaking news Νέο

Ξύπνησε... μνήμες ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων Βέροιας και Ηρακλή στο γήπεσο της Ν.Νικομήδειας

Ξύπνησε... μνήμες ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων Βέροιας και Ηρακλή στο γήπεσο της Ν.Νικομήδειας

Ξύπνησε... μνήμες ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια και την αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα την Δευτέρα το απόγευμα (στις 6) στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Ν. Νικομήδειας και έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.

 

Οι παλιές δόξες των δυο ιστορικών ομάδων της Μακεδονιας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσέφεραν ένα πλούσιο θέαμα, προς τέρψιν των 150 θεατών (!) που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 

«Χ»ωρίς νικητή η φιλική συνάτηση

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης, ο Ντινόπουλος ήταν αυτος που στο 8’ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Ηρακλή. Λίγο αργότερα, ωστόσο ηρθε η απάντηση από την Βέροια.

Συγκεκριμένα, στο 21’ ο Θωμάς Τρούπκος αξιοποίησε την σέντρα του Γιάννη Μαντζιαρίδη και με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενω στο 35’ ο ίδιος και πάλι πέτυχε το 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά που έβγαλε ο αδελφός του Γρηγόρης Τρούπκος.

Το 2-1 υπέρ της Βέροιας παρέμεινε στο α’ μέρος, τη στιγμή όμως που οι παικτες της είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και να δώσουν διαστάσεις στο σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν κατέστη δυνατόν να πετύχουν γκολ, κάτι το οποιο όμως μπόρεσαν να κάνουν οι “κυανόλευκοι” της Θεσσαλονίκης, χάρις στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι, στο 55,’ του κορυφαίου του αγώνα Τάσου Κατσιαμπή, κάνοντας το 2-2, που έμελλε να σφραγίσει και τις προσπαθειες των παικτών των δυο ομάδων στο φιλικό αυτό ματς.

• Αξίζει να αναφερθεί οτι η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας είχε και 4 δοκάρια στο ματς (3 στο πρώτο μέρος και 1 στο δεύτερο μέρος).

• Το φιλικό παιχνίδι διηύθυναν εκ περιτροπής (από ενα ημίχρονο) οι κ. κ. Σιουκιούρογλου και Δέλλας, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη από την Ν. Νικομήδεια (εν ενεργεία επόπτης) να συμπαρίσταται στο έργο τους.

• Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Χατζάρας): Χωλόπουλος, Μελετίδης, Παπανώτας, Νατσούρας, Τσιούχας, Ελευθεριάδης Παπατζίκος, Τρούπκος Θ., Μαντζιαρίδης, Υφαντίδης Χρ., Βεζυργιανόπουλος (οι 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι). Ακόμα χρησιμοποιήθηκαν και οι Γρ. Τρούπκος, Κ. Σταφυλλίδης, Ταντής, Παπαδόπουλος Στηβ, Μ. Παπαδόπουλος, Στεργιόπουλος, Κολεσίδης, Κεσίδης, Χωματάς, Παπαστέργιος, Κελεσίδης Λ., Φουλατζικλής, Λύχνας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Αϊδινίου): Βλαχογιάννης, Ζήφκας, Παπαϊωάννου Λ., Κατσιαμπής, Σακελλαρίδης, Λαμπριανι΄δης, Χατζόγλου, Αγγέλου, Δρακίδης, Ντινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος και Παππάς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής