breaking news Νέο

Αγώνες τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 το Σαββατοκύριακο

Αγώνες τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 19 Μαΐου έγιναν δυο παιχνίδια για το τουρνουά μας στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν άνετα οι περσινοί πρωταθλητές Παρτάλια με σκορ 82-36 ενάντια στους Βέροια23 και στο βραδινό ντέρμπι οι Dalton’s με σκορ 51-44 ενάντια στους αξιόμαχους Morfis Wood !!
Στο πρώτο χρόνια παιχνίδι η αρμάδα του Εμμανουηλίδη δεν άφησε περιθώρια στους αντίπαλους να αντιδράσουν. Πάτησαν γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο και άνοιξε η ψαλίδα. Ο ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ βομβάρδιζε από μακριά, ο Εμμανουηλίδης δεν έχασε κυριολεκτικά σουτ και ο Τσακίρης στην επανεμφάνισή του ήταν καταιγιστικός !
Προσπάθησε να βρει λύσεις η ομάδα του Ηλιάδη, αλλά έπεσε μπροστά σε θηρίο και δεν τα κατάφερε . Όαση ο Μπαλτζής, που τα έβαλε με όλους στη ρακέτα, δύναμη ο Λεονταράκης, τρύπωνε και έκανε «εξαγωγή» τα επιθετικά ριμπάουντ , σκόραρε ο Τζημογιάννης, αλλά δεν ήταν αρκετοί, για να αλλάξουν κάτι στον αγώνα.
ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλίδης 18(2), Γεωργόπουλος 8, Μπέρσος 7(1), Παππάς 8, Γκιλιόπουλος 5(1), Εμανουηλίδης 19(1),Τσακίρης 17(1).
ΒΕΡΟΙΑ23:Αβραάμ , Ευθυμιάδης 4, Μιχαηλίδης 2, Τρομπούκης, Ηλιάδης, Λαμπρής 4(1), Μπαλτζής 12, Λεονταράκης 2, Βασιλόπουλος 6(1), Τζανέτος, Τζιμογιάννης 6.

 

Το βραδινό παιχνίδι ήταν το ντέρμπι της ημέρας, ένα από τα πολλά του Α Ομίλου με την ομάδα του Σιάσιου να βρίσκει λύσεις και να παίρνει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Σίφουνας ο αρχηγός ήταν το Α και το Ω της ομάδας σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ. Ο Σιστάκος στην επανεμφάνισή του έδειξε ότι θα είναι ο εκτελεστής των Daltons, ο Καραγιαννόπουλος ογκόλιθος στο ζωγραφιστό και ο Πετρόπουλος  έδωσε ρεσιτάλ από μέση απόσταση !
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Μορφης προσπάθησε να πάρει την πρώτη νίκη, αλλά λόγω του ότι είναι καινούρια ομάδα δεν κατάφεραν να βρούνε την ανάλογη χημεία. Ο αρχηγός τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και έδωσε ανάσες, ο Πάνισιος με τον Τσαλιγόοπουλο έδωσαν μάχες και ο Μαρκοβίτης έτρεξε την ομάδα αλλά δεν τα κατάφεραν.
THE  DALTONS: (coach  Καραθανάσης),  Σιστάκος 12 (3 τρ), Πετρόπουλος 6, Καραθανάσης 3, Σιάσιος (αρχ)  18, Μπογδαμπεϊδης Ν.  2, Καραγιαννόπουλος 6, Ιωαννίδης, Μπογδαμπεϊδης Γ.  4
MORFIS WOOD: Kαλαϊτζής, Πανίσιος 6, Κασαπίδης 2, Τσαλιγόπουλος 5, Τσακίρης 5, Μόρφης 13 (1 τρ), Μαρκοβίτης 7, Χατζηκώστας 6, Φουτούλης 1

 

Κυριακή 20 Μαΐου είχαμε δυο παιχνίδια για το τουρνουά Νοσταλγία, που έγιναν στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου στον Προμηθεα. Στο πρώτο παιχνίδι χρονικά οι Oklaχώμα μπήκαν δυναμικά και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή κερδίζοντας με σκορ 48-77 τους Gurus, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι Bad Boys κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Αβάνα με σκορ 54-44 .
Μόνο «χώμα» δεν ήταν η ομάδα του Μπεκιαρίδη, που με διαρκές τρέξιμο κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς . Με 5 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων έδειξαν επιθετικές αρετές και ομαδικότητα. Εξαιρετικός Ο Κωτιάδης σε άμυνα και επίθεση, πυροβολούσε ο Παπανικολάου από τα 6,75 και κέρδισε κατά κράτος τις μάχες στο ζωγραφιστό ο αρχηγός, φέρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο.
Αξιόμαχη η αρμάδα του Κυβεντίδη, ευχαριστήθηκε όσο κανένας ένα ακόμα παιχνίδι, δείχνοντας το πνεύμα του τουρνουά ! Άχαστος ο Μαργαριτόπουλος από μέση απόσταση, εκτελεστής ο αρχηγός από μακριά και πήρε τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο η καλαθομηχανή Τζούρτζιας, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.
BASKET GURUS: Κυριακίδης 2, Αλεξίου 6, Μπιζέτας 6(1), Σαλαμάνης 2, Πολυμένης, Τζούρτζιας 10,  Παυλίδης 2, Χωματάς 2, Χασιώτης  Πετκελής, Μαργαριτόοπουλος 10, Κυβεντίδης 8.
OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 14, Παπανικολάου 18(4), Κούλης 2, Κυριαζόπουλος 12(1), Ανδρεόπουλος 2, Τούφας 12, Μπεκιαρίδης 12, Τσιριμπάκας 5.
Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας ένας Δούλαλας από τα παλιά διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων και πήρε την ομάδα του από το χέρι οδηγώντας στη νίκη. Ο Στίκας εκτελούσε από μακριά, ο Δομουτζής πλήγωνε με διεισδύσεις και ο Πολυμέρης ογκόλιθος στην άμυνα έφεραν το πρώτο ροζ φύλλο για τους Bad Boys .
Αγνώριστη παρουσιάστηκε η ομάδα του Κοντοκώστα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της και προσπάθησε να κάνει την πρώτη της έκπληξη για φέτος. Ο Αργυρόπουλος σταθερή αξία από μακριά, ο Παπαοικονόμου πυροβολούσε ακατάπαυστα και ο Καρανάσιος κάνοντας ένα θεαματικό buzzer beater στη λήξη του αγώνα προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
BAD BOYS: Δούλαλας 27(1), Γώγος, Δομουτζής 9, Στίκας 10(1), Μπακαλίδης 2, Καπαγερίδης 4, Σπυριδόπουλος 2, Πολυμέρης, Γαβριλάκης
ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονόμου 6, Μυτιλέκας 4, Κοντοκώστας 3, Καρανάσιος 10(1), Μόσχου 3, Καραϊνδρος , Κυριακίδης 2, Σιδηρόπουλος 6, Αργυρόπουλος 10(1),


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής