breaking news Νέο

ΑΠΟΨΗ : Δεν είναι ίσοι και όμοιοι

ΑΠΟΨΗ : Δεν είναι ίσοι και όμοιοι

Χθες στο γήπεδο του Μακροχωρίου με τον τελικό των πλεϊ οφ μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της Νίκης Αγκαθιάς ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας, που από τη νέα σεζόν επιστρέφει στην παλιά της ονομασία.

***

Από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν τα πρωταθλήματα της περιοχής μας επιστρέφουν στο παλιό και παραδοσιακό μοντέλο, δίχως τις περικοκλάδες της Α1 και της Α2 κατηγορίας, που εκτός από εντυπωσιασμό δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα άλλο το διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν.

***

Ούτε το επίπεδο του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου της περιοχής μας ανέβασαν, ούτε βέβαια τον αριθμό των ομάδων της αύξησαν.

***

Αντίθετα θα λέγαμε οτι σε πολλές περιπτώσεις υποβάθμισαν τα πρωταθληματα της, αφού φτάσαμε στο σημείο να διοργανώνουμε πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν από 10 έως 12 ομάδες τις οποιες χώριζαν σε τρεις ομίλους!! από τρεις σε κάθε όμιλο που εδιναν 4 με 6 παιχνίδια το χρόνο!! Αρχιζαν τις υποχρεώσεις τους κάπου στις αρχές Απριλίου και τις ολοκλήρωναν μέσα σε ένα μήνα!! Και αυτη ήταν όλη και όλη η ετήσια δραστηριότητά τους!!

***

Και όμως αυτές οι ομάδες κομήτες, είχαν τα ίδια δικαιώματα με Σωματεία ιστορικά στις Ενωσιακές εκλογές και λόγο στην εκλογή της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας όπως φυσικά και στις επιχορηγήσεις της Ενωσης προς τα σωματεία της δύναμης της!!

***

Έτσι τα τελευταία 10 περίπου χρόνια γεννήθηκαν στην περιοχή μας ομάδες δίχως ποδοσφαιριστές - έπαιζαν με πλαστά δελτία και “μιλημένους” διαιτητές που “έκλειναν τα μάτια” - δίχως προπονητή, δίχως γήπεδο, δίχως ουσιαστικά διοίκηση και φυσικά δίχως φιλάθλους!!

***

Ολα αυτά και πολλά ακόμη ξεχάστηκαν γρήγορα από ορισμένους παράγοντες ομάδων που κατά καιρούς επιχειρούν να συγκρίνουν την διοίκηση που επί 20 και πλεον χρόνια ταλαιπώρησε και πλήγωσε το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, με την διοίκηση του Βασίλη Φωτιάδη που προσπαθεί όλο αυτο το διάστημα, δίχως βέβαια και αυτή να αποφεύγει σε κάποιες περιπτωσεις τα λάθη και αυτό νομίζουμε ότι είναι ανθρώπινο να βάλει και πάλι τα πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας στην σωστή τους θέση.

Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής