breaking news Νέο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Όλοι στη συγκέντρωση, Τετάρτη 30 Μάη, 10:30 π.μ. στην Πλ. Ωρολογίου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Όλοι στη συγκέντρωση, Τετάρτη 30 Μάη, 10:30 π.μ. στην Πλ. Ωρολογίου

Όλοι αδιάκοπα στο δρόμο του αγώνα

  • Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
  • Όχι στη μείωση του αφορολόγητου, την περικοπή των οικογενειακών  επιδομάτων και του ΕΚΑΣ. Αυξήσεις σε συντάξεις, μισθούς και κοινωνικές παροχές.
  • Διεκδικούμε ό, τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό – αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
  • Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ό, τι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατησε σε κύριες  - επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.
  • Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς. Κανένας πλειστηριασμός 1η κατοικίας
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας
  • Να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία, στα σχολεία

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να νικήσουν το φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά.

Όλοι και όλες στην 24ωρη απεργία στις 30 Μάη!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες, και επαγγελματίες, παλεύουμε από κοινού ενάντια στην φοροληστεία. Στον κοινό αγώνα που είναι κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, στην πολιτική που οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση. Η «δίκαιη ανάπτυξη» που από κοινού κυβέρνηση, κόμματα του μνημονίου, συμβιβασμένες πλειοψηφίες στο εργατικό – λαϊκό κίνημα και τραπεζίτες προπαγανδίζουν, την νιώθουμε κάθε μέρα στο πετσί  μας εμείς και τα παιδιά μας. Κανένας συνταξιούχος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα λόγια της κυβέρνησης περί «μεταμνημονιακής» εποχής, αφού όχι μόνο δεν φέρνουν ανακούφιση στα λαϊκά στρώματα, αλλά ενισχύουν την αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.

Η «ανάπτυξη» τους θα στηθεί στα συντρίμμια της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Για μας ένα δρόμος υπάρχει, ο δρόμος της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα με σκληρούς αγώνες και θυσίες κατακτήθηκαν.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας. Είναι ανάγκη ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο αποφασιστικά να προετοιμάσουμε την απάντησή μας, να χαράξουμε το δρόμο της αντεπίθεσης, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής