breaking news Νέο

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Βέροιας

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Βέροιας

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον διορισμό από το πρωτοδικείο διοίκησης στον ΓΑΣ και η ομάδα των ανθρώπων που προτάθηκαν από τα δύο παλαιά μέλη τον Δάνη Φιλιππίδη και τον Φιλάρετο Καζαντζίδη, ξεκίνησε ήδη διεργασίες για την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης μέσα από την οποία θα εκλεγεί η πρώτη διοίκηση του ερασιτέχνη μετά από 15 χρόνια. Από την περίοδο για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαινουμε οι νεώτεροι, που ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΓΑΣ Κώστας Νεστοροπουλος είχε αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας και η ΠΑΕ Βέροια ανοιχτά τάχθηκε υπερ του αντιπάλου του στις εκλογές του Γιώργου Καραμελίδη!!

Στη νομιμότητα και οι άνθρωποι που αναμένονται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες από το πρωτοδικειο στην διοίκηση του ΓΑΣ προετοιμάζουν οπως ήδη αναφέραμε το έδαφος για την Γενική Συνέλευση από την οποια θα αναδειχθεί το πρώτο ύστερα από πολλά χρόνια εκλεγμένο ΔΣ. Ηδη από την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε η προεγραφή νέων μελών με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Παράλληλα με την προεγραφή μελών η υποδιορισμό διοίκηση του ΓΑΣ προετοιμάζει και το έδαφος της επιστροφής στην ενεργό δράση του ΓΑΣ.

Βέβαια η τελική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα αλλά και την κατηγορία στην οποία θα επιλέξει να αγωνιστεί θα παρθεί από την Γενική Συνέλευση και θα υλοποιηθεί από την εκλεγμένη διοικηση της. Ομως καθώς έχουμε ήδη μπει στον Ιούνιο και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει καλό είναι να υπάρξει μια προεργασία για να μην βρεθεί η ομάδα σε αδιέξοδο.

Και θα πρέπει να αναφερθεί οτι εδώ και αρκετό καιρό έχουν γίνει επαφές με ομάδες που ανήκουν στην Γ’ Εθνική αλλά και ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο τους στην κατηγορία όπως με την πρωταθλήτρια της Ενωσης μας Νίκη Αγκαθιάς, που σε μια πρώτη συζήτηση δεν φάνηκε αρνητική να εξυπηρετήσει την Βέροια, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος το οποίο να επαναλάβουμε θα κληθεί να “καλλιεργήσει” η εκλεγμένη από την Γενική Συνέλευση διοίκηση.

Οπως κι αν έχει το πράγμα πάντως οι άνθρωποι που προτάθηκαν από τα δυο μέλη τον Δάνο Φιλιππίδη και τον Φιλάρετο Καζαντζίδη, να οδηγήσουν και πάλι στη νομιμότητα τον ΓΑΣ με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή διοίκησης μπορεί να μην έχουν επίσημα διοριστεί ακόμη από το πρωτοδικείο, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι παραμένουν και αδρανείς. Ηδη ξεκίνησαν τις επαφές τους προετοιμάζοντας το έδαφος έτσι ώστε το ΔΣ που θα προκύψει από τις εκλογές να προλάβει τις ημερομηνίες που κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής