breaking news Νέο

Επισπεύδει τις διαδικασίες για την εκτέλεση έργων η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Επισπεύδει τις διαδικασίες για την εκτέλεση έργων η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Έκτακτο χαρακτήρα είχε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε χθες στις 11 το πρωί τελικά και όχι στις 12 μ.μ., όπως αρχικά είχε οριστεί στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίστατο στο να επισπευσθεί η διαδικασία για την εκτέλεση των έργων και λόγω της αναγκαιότητας άμεσης έγκρισης των δαπανών και της διάθεσης πιστώσεων για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, τα οποία και υπήρχαν στα 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Τα παρόντα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (Ζήσης Πατσίκας, Θανάσης Αποστολόπουλος, Διονύσης Κουλουριώτης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Άρης Λαζαρίδης, Θανάσης Σιδηρόπουλος και προεδρεύοντος του Αντιδημάρχου Οικονομικών Στέλιου Ασλάνογλου) προχώρησαν στην ψήφιση όλων των θεμάτων, εξαιρουμένης μόνο της περίπτωσης του δεύτερου θέματος, στο οποίο ο Ζήσης Πατσίκας έδωσε «λευκή» ψήφο. Το θέμα αφορούσε στην έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας».

Σ' ό,τι αφορά στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, από αυτά, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια της προμήθειας και έγκριση δαπάνης για «προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2018» (με συνολικό ποσό 74.397,89 €), τη διάθεση πίστωσης δαπάνης για «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών Δ.Ε. Βέροιας» του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 (και ειδικότερα με το ποσό των 24.800,00 €). Όπως επίσης και τη διάθεση πίστωσης δαπάνης για «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά, Μακεδονίδος, Βεργίνας και Αποστόλου Παύλου (και ειδικότερα με το ποσό των 24.800,00 €).

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής