breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Χάσκι υποφέρει από τη ζέστη και κοιμάται σε κάδο πάγου!

Αυτό το χάσκι αγνοείτο για πολλές ώρες. Τελικά βρέθηκε να δροσίζεται σε κάδο πάγου, έτοιμο να πάρει τον υπνάκο του...

Ο σκύλος ράτσας χάσκι είναι μία από τις πιο γνωστές ράτσες σκύλων και θεωρείται ο κατεξοχήν σκύλος των βόρειων κλιμάτων. Όταν έρχονται οι ζέστες, όλοι οι ιδιοκτήτες χάσκι επιβεβαιώνουν τη φύση των σκύλων τους, αφού τα αγαπημένα τους τετράποδα κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το απαλό υπόστρωμα παγιδεύει τη θερμότητα του σώματος του σκύλου χάσκι και το εξωτερικό τρίχωμα δεν αφήνει το νερό να φτάσει στο δέρμα. Για αυτό, όταν φτάνει το καλοκαίρι, τα σκυλιά αυτά υποφέρουν και ψάχνουν συνέχεια έναν τρόπο να δροσιστούν.

Έτσι, όταν ο Mako αγνοείτο για πολλές ώρες σε περιοχή της Ολλανδίας, η οικογένειά του τον έψαξε μέχρι και στον κάδο αποθήκευσης πάγου, που είχαν στο σπίτι!

Και όπως μπορείτε να μαντέψετε, εκεί βρέθηκε! «Τον ψάχναμε για ώρες και τελικά τον βρήκαμε στον κάδο πάγου. Είναι έτοιμος να κοιμηθεί!», δηλώνει η ιδιοκτήτριά του, που καταγράφει την απίστευτη στιγμή με την κάμερα του κινητού της.

Το τετράποδο αράζει στον πάγο, χώνει τη μύτη του στα παγάκια και ανακουφίζεται μακριά από τον ήλιο και τη ζέστη!

*****

Τον απάτησε και έστησε ολόκληρο πάρτι, για να την παγιδεύσει!

Ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ένας άνδρας είπε στη σύντροφό του ότι της ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη για το βράδυ στο σπίτι. Εκείνη ενθουσιάστηκε και περίμενε πώς και πώς να φτάσει το βράδυ, για να δει την έκπληξη που της ετοίμασε ο άντρας της.

Ποιος το περίμενε όμως ότι η ημέρα των ερωτευμένων θα καταλήξει σε ημέρα των χωρισμένων. Ο νεαρός παίζει το ρόλο του καλά. Έχει στολίσει το σαλόνι με τριαντάφυλλα και λούτρινα, για να κάνει ατμόσφαιρα. Η σύντροφός του τού χτυπά το κουδούνι. Εκείνος με ένα τεράστιο χαμόγελο της ανοίγει την πόρτα και καταγράφει τις στιγμές τους με την κάμερα του κινητού του.

Εκείνη δακρύζει από συγκίνηση με όλα αυτά που είχε ετοιμάσει το αγόρι της αποκλειστικά για αυτήν. «Περίμενε, έχω άλλη μια έκπληξη για εσένα!», την προειδοποιεί ο σύντροφός της, που είχε στήσει ένα ύπουλο σχέδιο, για να την παγιδεύσει. Της δένει τα μάτια με μία γραβάτα και ύστερα της φέρνει ένα ντοσιέ με εκτυπωμένα screenshots από ερωτικές συνομιλίες στο facebook της συντρόφου του και ενός τρίτου προσώπου.

«Βγάλε τη γραβάτα!», της λέει και εκείνη αμέσως αντικρίζει το φάκελο με αμηχανία, βλέποντας το όνομα του τρίτου προσώπου και τα μηνύματά τους, που επιβεβαιώνουν την παράνομη σχέση τους. «Πάρτα! Καλά να πάθεις! Είναι screenshots από συνομιλίες σου, που φαίνεται ότι με απάτησες! Θα σε κάνω διάσημη σε όλο το Youtube με αυτό που έκανες! Σήκω τώρα και φύγε από το σπίτι μου!», φωνάζει ο άνδρας με την ίδια να τα έχει χαμένα και να μην ξέρει πώς να αντιδράσει…

*****

Μια πίτσα για ανθοδέσμη και όποιος προλάβει, τρώει!

Αν θέλετε μία πρωτότυπη ανθοδέσμη για την ημέρα του γάμου σας, τότε σας έχουμε τη λύση. Τα εστιατόρια της αλυσίδας Villa Italian Kitchen, που εδρεύουν στην Αμερική, σας λύνουν τα χέρια για την πολυαναμενόμενη μέρα του γάμου σας.

Γιατί άλλωστε να μη δώσετε μία δόση χιούμορ, αλλά και νοστιμιάς, στην ανθοδέσμη του γάμου σας… Η food stylist Jessie Bearden είναι υπεύθυνη, για να φτιάξει την πιο σικ ανθοδέσμη για… φάγωμα, που έχετε δει ποτέ. Το μπουκέτο περιέχει μικρά κομμάτια πίτσες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν, είναι τυρί τσένταρ, πεπερόνι, μπέικον ή σαλάμι και τομάτα, ενώ υλικά όπως πιπεριές ή κρεμμύδια, που είναι εύκολο να φύγουν από τη θέση τους και να λερώσουν το νυφικό, αποφεύγονται.

Ονομάζεται Pizza Bouquet and Boutonniere και αποτελεί την ανθοδέσμη των ονείρων ενός ζευγαριού, που μετά από πολύ δίαιτα, θα θέλει να απολαύσει μία λαχταριστή πίτσα μετά τη λαμπρή τελετή.

Το ζευγάρι από την Αμερική που τόλμησε και το έκανε, τόλμησε και τη γεύτηκε!

*****

Ιδιοκτήτης μπαρ αντικατέστησε το καλαμάκι με μακαρόνια

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στο εξωτερικό λένε «όχι» στα καλαμάκια. Ένας όμως ήταν αυτός που είπε «ναι» στα μακαρόνια. Δεν καταλάβατε τίποτα;

Μην τολμήσει κανείς και φάει το μακαρόνι, που σερβίρεται στο μπαρ του Brace & Browns, αφού είναι άψητο και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για καλαμάκι! Πάνω από 8 δισεκατομμύρια καλαμάκια χρησιμοποιούνται καθημερινά στη Μεγάλη Βρετανία. Έτσι, για να τα αντικαταστήσει αυτός ο ιδιοκτήτης, κατέληξε ότι τα μακαρόνια είναι η ιδανική λύση.

«Αρχικά, δοκιμάσαμε τα καλαμάκια από χαρτί. Όμως οι πελάτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι, γιατί έπρεπε να πιουν το ποτό τους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, αφού έλιωναν σε χρόνο ντε τε! Μετά ανακαλύψαμε τα μεταλλικά καλαμάκια, όμως ήταν πανάκριβα… Τα δοκιμάσαμε όλα, μέχρι που καταλήξαμε ότι η πιο κατάλληλη λύση για τους πελάτες, αλλά και πιο οικονομική για εμάς, ήταν τα μακαρόνια!», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, που βρίσκεται στο Bristol.

Οι πελάτες δηλώνουν ότι το μακαρόνι δεν επηρεάζει τη γεύση του ποτού. Προσοχή όμως, γιατί όσοι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούν!

Πείτε «όχι» στα καλαμάκια, πείτε «ναι» στην πάστα!


Τον απάτησε και έστησε ολόκληρο πάρτι, για να την παγιδεύσει
Μια πίτσα για ανθοδέσμη και όποιος προλάβει, τρώει!
Ιδιοκτήτης μπαρ αντικατέστησε το καλαμάκι με μακαρόνια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής