breaking news Νέο

"Βέροια : οδικό δίκτυο καραγκιοζλίκι!", άρθρο του Ι. Καραβασιλειάδη

Κι ενώ ο δήμος Νάουσας πέρασε στη δεύτερη φάση ασφαλτοστρώσεων στον αστικό ιστό του δήμου, εδώ στο δήμο Βέροιας απολύτως κανένα ενδιαφέρον και προγραμματισμός για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του σαράβαλου και κατεστραμμένου οδικού δικτύου της πόλης μας.

Είναι γελοίο να θέλεις τουριστική προβολή ως δήμος, χωρίς να έχεις κάνει έργα, που να αντέξουν για τις επόμενες δεκαετίες.

Η δημοτική αρχή δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό το οδικό δίκτυο είναι γερασμένο και χρειάζεται η συντριπτική πλειοψηφία νέο οδόστρωμα; Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Δρόμοι γεμάτοι κακοτεχνίες, με επιστρώσεις πρόχειρες, με εξογκώματα, με μπαλώματα της πλάκας, τρύπες, λακκούβες, καπάκια και φρεάτια (ιδίως στη Βενιζέλου) είτε υπερυψωμένα ή βυθισμένα στο οδόστρωμα και γενικώς ένα μαύρο χάλι και μια θλιβερή εικόνα για πόλη - πρωτεύουσα.

Το οδικό δίκτυο αυτής της πόλης χρονολογείται από τη δημαρχία του κ. Τσαλέρα, που σημαίνει πως χρειάζεται εκσυγχρονισμό και όχι άλλα μπαλώματα και φτυαριές, που ξεκολλάνε με τις πρώτες βροχές.

Κύριε Βοργιαζίδη, έπρεπε αυτή την τετραετία να φροντίζατε για το τριτοκοσμικό και βομβαρδισμένο οδικό δίκτυο προς αποκατάστασή του. Ρωτήστε το συνάδελφό σας το Δήμαρχο Νάουσας, πως εξασφαλίζει γενναία χρηματοδότηση και ασφαλτοστρώνει απλόχερα εκατοντάδες μέτρα δρόμων. Φροντίστε άμεσα για την οδό Βενιζέλου, την περιφερειακή οδό και τόσων άλλων οδών, διότι γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών σ΄ όλους τους επισκέπτες. Φροντίστε και αγαπήστε επιτέλους αυτή την κατακαημένη πρωτεύουσα!

Φέρνετε ακέραιη την ευθύνη, όχι μόνο για την απουσία ασφαλτοστρώσεων τόσων και τόσων δρόμων, αλλά και για τις γελοίες και κάκιστες επιστρώσεις σε πολλά σημεία της πόλεως. Δυστυχώς κ. δήμαρχε, ούτε τα αυτονόητα δεν μας προσφέρετε!!

 

Ι. Καραβασιλειάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής