breaking news Νέο

ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ : Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ : Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, κατά την διάρκεια της οποίας, εκτός από την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της αναμένεται να γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας.

Την προσεχή λοιπόν Δευτέρα, 30 Ιουλίου, το βράδυ, οι φίλαθλοι της πάλε ποτέ ιστορικής Βασίλισσας του Βορρά, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, - υπάρξει απαρτία – αναμένεται να πληροφορηθούν, από πρώτο χέρι, όχι μόνο τα ονόματα των ανθρώπων που θα λάβουν την εντολή να οδηγήσουν την ομάδα σε απάνεμο λιμάνι, αλλά και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η Νέα ΒΕΡΟΙΑ, όπως βέβαια και το όνομα της ομάδας με την οποία θα συνεργαστεί για να αποτελέσει όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί το όχημα πάνω στο οποίο θα ανέβει για να ξεκινήσει την νέα προσπάθεια.

Διαφορετικά αν αποφασίσει να πορευθεί μόνη της, τότε είτε πρέπει να φορτωθεί όλα τα προβλήματα που φρόντισαν να της δημιουργήσουν αυτοί που κακή τη μοίρα έλαχε να την διοικήσουν τα τελευταία χρόνια (χρέη προς το Δημόσιο, ποδοσφαιριστές και Τρίτους) μείον 6 βαθμούς στο ξεκίνημα και στην Α' τοπικό ή στην άλλη περίπτωση σαν ΓΑΣ από την Γ' της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν αυτή τη στιγμή έχει τρεις δρόμους, από τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσει τον έναν.

Είτε συνεχίζει σαν ΒΕΡΟΙΑ, από την Α' τοπικό, με μείον 6 βαθμούς, αναλαμβάνοντας και ένα χρέος 80 χιλιάδων ευρώ που της επιβλήθηκε πριν λίγο καιρό από αρμόδιο αθλητικό πειθαρχικό όργανο και τα χρέη που της δημιούργησαν αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια να την περιμένον, όταν θα φθάσει στον στόχο της, που βέβαια δεν μπορεί να είναι άλλος από την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Είτε αποποιείται τον χαρακτηρισμό της πρώην ΠΑΕ και επιστρέφει στο ΓΑΣ και σ' αυτήν την περίπτωση ναι μεν αποφεύγει σίγουρα τις 80 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, που της επιβλήθηκαν, ενώ για τα υπόλοιπα χρέη η κατάταση είναι μπερδεμένη και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει με σιγουριά τι θα συμβεί όταν  επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες και χρειαστεί εκ νέου να δημιορυγήσει ΠΑΕ και φυσικά ξεκινάει την προσπάθεια από την κατηγορία στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΓΑΣ, δηλαδή από την  Γ' τοπικό.

Και ο τρίτος δρόμος είναι, η συνεργασία με άλλη ομάδα από την οποία θα κληρονομήσει την κατηγορία στην οποία ανήκει και φυσικά και τις οποίες υποχρεώσεις έχει η ομάδα με την οποία συνεργάστηκε (χρέη, τυχόν πρόστιμα, ποινές κλπ).

Νομίζουμε ότι όλοι το έχουμε αντιληφθεί πλέον ότι οι άνθρωποι της διορισμένης διοίκησης σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, που πιστεύουμε ότι θα είναι τελικά οι αδελφοί Μπίκα, έχουν επιλέξει τον τρίτο δρόμο.

Την συνεργασία με ομάδα που θα αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα και η προσπάθεια που γίνεται είναι αυτή να προέρχεται από την Β' Εθνική.

Η ομάδα έχει βρεθεί. Έχει γίνει μάλιστα και η σχετική πρόταση. Μόνο που η ΒΕΡΟΙΑ δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη, καθώς η απόφαση της ΠΑΕ που προτίθεται να δώσει την θέση της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται από την μέχρι τώρα αδράνεια της διοίκησής της (δεν έχει προσλάβει ακόμη προπονητή, ούτε φυσικά έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές).

Το ερώτημα είναι ποιός θα επωφεληθεί, ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ή κάποιος άλλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής