breaking news Νέο

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός

  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός
  • ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός

Με ένα γκολ που δέχθηκε στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, γνώρισε μια ακόμη ήττα  στην έδρα του, το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια του ομίλου Καβάλα, με αποτέλεσμα να οριστικοποιηθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τρεις λοιπόν αγωνιστικές, πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η ΒΕΡΟΙΑ ετοιμάζεται για το ταξίδι της στα τοπικά πρωταθλήματα, στα οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή της, στον χώρο του ποδοσφαίρου, και στα οποία θα συναντήσει μια άλλη ιστορική ομάδα της Ημαθίας, την Νάουσα. Ετσι τη νέα  σεζόν οι φίλαθλοι της Ημαθίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ντέρμπι μεταξυ των δύο πιο ιστορικών ομάδων της περιοχής, της ΒΕΡΟΙΑΣ και της ΝΑΟΥΣΑΣ, για πρώτη φορά, επαναλαμβάνουμε, σε τοπικό επίπεδο. Εκτός κι αν υπάρξουν άλλου είδους εξελίξεις. Γιατί είναι βέβαιο ότι στο διάστημα που θα μεσολαβήσει, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας περιόδου, πολλές ιδέες θα πέσουν στο τραπέζι και ακόμη περισσότερα θα ακουστούν και θα γραφτούν, που θα οδηγούν την ομάδα μέχρι και την SL2.

Στην Α'  κατηγορία, τη νέα χρονιά όμως επιστρέφει και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Μόνο που για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, αυτή η εξέλιξη θεωρείται πολύ πιο ομαλή, για να μην πούμε αναμενόμενη. Ετσι τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, τουλάχιστον θα αναβαθμιστεί. «Ουδέν κακό αμιγές καλού».

 

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΒΑΛΑ 0-1

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, από την πρωταθλήτρια του ομίλου Καβάλα, και οριστικοποίησε τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ ο προχθεσινός αντίπαλός της, την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, θα αγωνίζεται στην Super League2.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην νίκη, με το γκολ του αγώνα, που έκρινε πάντως το αποτέλεσμα, να προέρχεται από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Ιωαννίδη με τον Ζε Εσόνο, με τον Παπαδόπουλο να γίνεται απροσδόκητα κάτοχος της μπάλας και να την στέλνει από κοντά στην ανυπεράσπιστη αντίπαλη εστία, γράφοντας το 0-1 στο 21ο λεπτό, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, παρότι στη συνέχεια υπήρξαν ορισμένες κλασικές ευκαιρίες, εκατέρωθεν για γκολ που δεν αξιοποιήθηκαν, ενώ στο 63' ο Φασίδης ισοφάρισε, με τον υπεύθυνο βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει τον ποδοσφαιριστή οφσαϊντ και να μην μετράει το γκολ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην αρχική ενδεκάδα της Καβάλας, συμμετείχαν και δύο ποδοσφαιριστές που έχουν άμεση σχέση με την πόλη. Πρόκειται για τον Θανάση Γιαγτζίδη που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ και κατάγεται από την Χαρίεσσα και τον Δημητριάδη, εγγονό (γιος της κόρης)του γνωστού προπονητή Γιάννη Γιάννου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Μιχαλάς - Σάτκλιφ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος (84’ Κετόγλου), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (58’ Πανταζέλος), Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος (46’ Βασιλακάκης).

ΚΑΒΑΛΑ: Τσιόπτσης, Καζαντζίδης (59’ Γερονικολός), Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Δερμιτζάκης (80’ Σμίλτος), Γιαγτζίδης (46’ Αλτιντζής), Δαλιανόπουλος, Σαμπανίδης (59’ Στοϊνοβιτς), Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί (46’ Γκέκας).

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΕΥΚΑΡΠΙΑ 1-2

Στις λεπτομέρειες και αφού χρειάστηκε να βοηθήσει με τα σφυρίγματά του και ο διαιτητής του αγώνα κ. Μαγγιώρος από την Ηπειρο, έχασε ένα ακόμη παιχνίδι η Αγία Μαρίνα, αυτή τη φορά από την Νίκη Ευκαρπίας, που παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία.

Στον αγώνα, που στην μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν αμφίρροπος, προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 35' με τον Μποζίδη, με την Αγία Μαρίνα να ισοφαρίζει στο 41' με τον Καραγιάννη Β. Προηγουμένως ο Μυλωνάς απέκρουσε αυστηρό πέναλτι,  που είχε καταλογίσει ο διαιτητής σε βάρος της ομάδας της Ημαθίας. Το 1-2 έκανε στο 65' με κεφαλιά ο Πανιτσίδης.

Στα τελευταία 20 λεπτά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, πίεσε την αντίπαλό της, δίχως όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Θεολόγου, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Τριανταφυλλίδης (60' Κοσέογλου), Αντωνίου, Τζαλίλης, Λέκα, Τσολάκης, Καραγιάννης Β., Μουστάκας (75' Σιδηρόπουλος).

ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Σοϊλεμεζόγλου, Ανδρεάκος, Ιγνατίου (80' Δημητρίου), Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Ξιφιλίνος (60' Μάρτος), Κώστας, Πανιτσίδης, Μποζίδης (85' Ιωαννίδης), Ξανθόπουλος.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Καβάλα      0-1

Αγία Μαρίνα - Ευκαρπία     1-2

Χανιώτη - Παραλίμνιο         1-2

Θέρμη - Χρυσούπολη         1-1

Ορεστιάδα - Πετεινός 0-2

Αβατο - Δόξα Δράμας         3-2

Κρηστώνη - Βαρβάρα         2-0

Επανομή - Πανθρακικός    0-1

Αγγελοχώρι - Μηχανιώνα   0-3 (α.α.


ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΕΥΚΑΡΠΙΑ 1-2

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής