breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ, 0-2

ΝΑΟΥΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ, 0-2

Πιο έτοιμος αλλά και με πιο ποιοτικό ρόστερ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League (Β’ Εθνική) νίκησε την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ της Νάουσας την τοπική ομάδα με 2-0.

Παρά την ήττα της η γηπεδούχος ομάδα και με δεδομένο ότι μετράει μόλις 10 ημέρες προετοιμασίας άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε με την εμφάνισή της οτι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Το παιχνίδι στο ημίχρονο ηταν αμφίρροπο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δείχνει πάντως πιο επικίνδυνη στις επισκέψεις της στα καρέ της Νάουσας η οποία παρουσίασε ένα νεανικό με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σύνολο.

Στην επανάληψη οι πολλες αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της γηπεδούχου έριξαν τον ρυθμό της ομάδας του με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να αναλάβει μια σαφή υπεροχή, την οποία κατάφερε να αξιοποιήσει στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 75’ με σουτ του Αμαραντίδη και στο 82’ με κεφαλιά του Καραντασιάδη ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Παναγιωτούδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης με βοηθούς τον Νατσιούρα και τον Καραγκιζόπουλο.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Λαφάρας, Μαντώς, Τόσιος, Γιαμαλιδης, Τζανίδης, Κουκουράκης και Κερμανίδης. Στην επανάληψη επαιξαν και οι Ζάχος, Νίκου, Πετρίδης, Γατουρτζίδης, Ταχυδρομίδης, Βασιλειάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης (32’ Αμπάρης/ 61’ Γρηγοριάδης), Νικολακάκης (46’ Αμαραντίδης), Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Μακρής (46’ Στοϊος), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος Β., Πτηνόπουλος, Ρόβας (61’ Μεντί), Κωστούλας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής