breaking news Νέο

Πάει για αναβολή το Κύπελλο;

Πάει για αναβολή το Κύπελλο;

Με βάση την προκήρυξή του η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας επρόκειτο να διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

Όμως κατά πάσα πιθανότητα θα πάει πίσω κατά μία εβδομάδα. Ο λόγος οι τέσσερις ομάδες που κλήθηκαν και αποδέχθηκαν να καλύψουν τα κενά που δημιούργησε η μη συμμετοχή του Φιλίππου Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, του Αριστοτέλη Νάουσας και του Άρη Π. Σκυλιτσίου στην Β' κατηγορία, καθώς και η καθυστερημένη δήλωση του Εθνικού Κλειδίου.

Οι τέσσερις συγκεκριμένες ομάδες που κερδίζουν μια κατηγορία είναι υποχρεωμένες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να στήσουν την ομάδα τους για να συμμετάσχουν αρχικά στο κύπελλο στο οποίο πλέον είναι υποχρεωμένες να συμμετάσχουν και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έτσι η διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, σωστά κατά την άποψή μας θεώρησε απαραίτητο να τις δώσει μία επιπλέον εβδομάδα προθεσμία για να ετοιμαστούν.

Ο Εθνικός Κλειδίου που βρίσκονταν σε αδράνεια καθώς είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και γι' αυτό δεν δήλωσε συμμετοχή στην Β' κατηγορία, άλλαξε σκέψη και αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που του δίνονταν, λόγω της μη συμμετοχής του Φιλίππου Αλεξάνδρειας και να κερδίσει μια κατηγορία αγωνιζόμενος φέτος στην Α'.

Μάλιστα ήδη προσέλαβε προπονητή τον Μπάμπη Πετρίδη και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, με την οποία συνορεύει, αλλά και της Πιερίας.

Σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται η Θύελλα Στενημάχου, ο Απόλλων Λυκογιάννης και η ΑΕΚ Καμποχωρίου που ενώ ετοιμάζονταν για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, το οποίο βέβαια αργεί να ξεκινήσει, ξαφνικά βρέθηκαν στην Β' κατηγορία και τρέχουν για να προλάβουν τις ημερομηνίες και να ετοιμάσουν την ομάδα τους αρχικά  για το κύπελλο, στο οποίο πλέον είναι υποχρεωμένες να συμμετάσχουν και αμέσως μετά για το πρωτάθλημα που ξεκινάει με μια εβδομάδα καθυστέρηση, πολύ νωρίτερα, όμως από αυτό της Γ' στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν.

Έτσι κρίθηκε απαραίτητο τόσο έναρξη του κυπέλλου, όσο και των πρωταθλημάτων της Α' και της Β' κατηγορίας να πάνε μια εβδομάδα πίσω, κάτι βέβαια που θα οριστικοποιηθεί σήμερα στην Γενική Συνέλευση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής