breaking news Νέο

Nίκη Αγκαθιάς, έτοιμη για την πρεμιέρα

Nίκη Αγκαθιάς, έτοιμη για την πρεμιέρα

Πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση η Νίκη Αγκαθιάς, στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κέρδισε εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-1.

Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 42' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραφαήλ Σούκια που ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου και στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής σε ηλικία 16 ετών με την ομάδα επίσης του Μακροχωρίου, από όπου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49' ο Γκελασάνι έκανε δύο τα τέρματα της Αγκαθιάς.

Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 75' με γκολ του Ίτσιου.

Από την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς απουσίαζαν λόγω τραυματισμού οι Γιατζιτζόπουλος, Κίτσας και Αβραμόπουλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Γαλάνης, Καταχιώτης, Δρομίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Κατσαρός, Κατσαμάγκας, ΄Ιτσιος, Μτζεντζισβίλι. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Τζήκας, Καραθανάσης, Λυκούργος, Χαλκίδης.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Φίλιος, Ρογγότης, Γιαννόπουλος, Λιόλιος, Πέτκος, Χατζόπουλος, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σούκιας, Γκελοσάνι, Σιδηρόπουλος. Έπαιξαν και οι Διακόπουλος, Κωστογιώργος, Βουλγαρόπουλος, Γιδαρόπουλος, Στυλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής