breaking news Νέο

Η αποψη του πάγκου

Η αποψη του πάγκου

Σε χαμηλούς τόνους οι δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Νίκος Παπανώτας της ΒΕΡΟΙΑΣ στάθηκε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου που “έβγαλε” η ομάδα του και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, τις οποίες πάντως δικαιολόγησε αφού, όπως υποστήριξε βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και οι παίκτες του δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής των Γιαννιτσών Δημήτρης Τομπάζης υποστήριξε οτι οι δύο ομάδες είχαν από ενα ημίχρονο. Η ΒΕΡΟΙΑ όπως είπε ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και εμεις στην επανάληψη ενω δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του, όσον αφορά την παρουσία της ομάδας του.

Αναλυτικότερα οι δυο προπονητές δήλωσαν:

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)

«Γνωρίζαμε ότι σήμερα (Κυριακή) θα είχαμε δύσκολο έργο καθώς απέναντι μας βρίσκονταν μια γειτονική ομάδα και σ’ αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με την δυναμική που διαθέτεις το παιχνίδι εξελίσσεται σε ντέρμπι. Επιπλέον ήταν και πρεμιέρα και στις πρεμιέρες όλα είναι ανοιχτά.

Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι ελεγχαμε το παιχνίδι και ευτυχήσαμε να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με 1-0.

Στην επανάληψη η απόδοσή μας δεν είχε την διάρκεια που θα θέλαμε είμασταν η ομάδα ομως που και πάλι είχε τις περισσότερες ευκαιρίες τις οποιες δυστυχώς δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Και αυτό είναι το μοναδικό παράπονο που έχω από τους παίκτες μου.

Από την άλλη βέβαια τους δικαιολογώ αφού ήταν το πρώτο τους φετινό επίσημο παιχνίδι και είναι φυσικό να μην βρίσκονται και στην καλύτερη τους αγωνιστική κατάσταση.

Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε ότι είμαστε όπως βέβαια και τα Γιαννιτσά, μια καινούργια ομάδα.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του στο γηπεδο και την στήριξη που παρείχε στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΠΑΖΗΣ (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)

Συγχαρητήρια στην ΒΕΡΟΙΑ για την νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γενικά έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο γηπεδο και τις δύο ομάδες να εχουν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη και κατάφερε να σφραγίσει την ανωτερότητά της αυτή με ένα γκολ λιγο πριν ο διαιτητής στείλει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η δική μας ομάδα ήταν καλύτερη όμως μας έλειπε το γκολ. Αν πάντως δίνονταν το πέναλτι στη φάση με τον Καραγιάννη, που κατά την άποψη μου ήταν, τότε τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά.

Είμαι ευχαριστημενος από τους παίκτες μου και πιστεύω πως αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής