breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στην βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, στάθηκε περισσότερο στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκος Παπανώτας ενω παράλληλα παραδέχθηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο δίχως ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων. Στην επανάληψη βέβαια υποστήριξε απέκτησε ρυθμό, που σε συνδυασμό με τις δυνατές μονομαχίες πρόσφερε άγριο θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι προπονητές των δύο ομάδων ο Νίκος Παπανώτας της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Γιώργος Τυριακίδης της Αριδαίας πάντως συμφώνησαν οτι το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η δύναμη και οι σκληρές μονομαχίες, κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Από κει και πέρα διαφώνησαν στο ποιά από τις δύο ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ποιά δικαιούτο περισσότερο τη νίκη.

Ο Νίκος Παπανώτας υποστήριξε ότι η μοίρα και η έλλειψη ηρεμίας στην τελική προσπάθεια των παικτών του τους στέρησαν την νίκη, ενω ο Γιώργος Τυριακίδης η ατυχία, αφου όπως είπε, το δοκάρι της ΒΕΡΟΙΑΣ έσκασε στο έδαφος και πέρασε την γραμμή του τέρματος σύμφωνα με τον υπεύθυνο επόπτη ενω το δοκάρι της Αριδαίας στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε γκολ.

Αυτό που κράτησαν πάντως και οι δυο προπονητές ήταν η προσπαθεια των παικτών τους και το πάθος για τη νίκη που ήταν και τα κύρια χαρακτηριστικά τόσο της φιλοξενούμενης ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και της γηπεδούχου Αριδαίας.

Οσον αφορά τον προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρο Κωστογλίδη, που είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθως η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει αήττητη συνέχισε να κρατάει χαμηλούς τόνους υποστηρίζοντας ότι στόχος της ομάδας του ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και γι’ αυτό με κατεβασμένο το κεφάλι ο ίδιος, οι παίκτες και η διοίκηση της Αγκαθιάς δεν στέκονται στα μέχρι τώρα αποτελέσματα αλλά στο παιχνίδι που έρχεται.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής