breaking news Νέο

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ. Απέκτησε τον Στέφανο Πολύζο

Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ. Απέκτησε τον Στέφανο Πολύζο

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου δίνει σήμερα Τετάρτη το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο την Κ20 του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή και πραγματοποιεί επίσης το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το παιχνίδι, που επαναλαμβάνουμε είναι το πρώτο της φετινής χρονιάς για τη ΒΕΡΟΙΑ, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουν οι ποδοσφαιριστές από την μονοτονία των καθημερινών διπλών και επίπονων προπονήσεων και έτσι το αντιμετωπίζουν τόσο οι παίκτες, όσο και το προπονητικό επιτελείο της Βασίλισσας. Και με αυτή τη λογική ο Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη η σημερινή αντίπαλος, η Κ20 του ΠΑΟΚ, που έχει στον πάγκο της τα τελευταία χρόνια έναν σταρ του ποδοσφαίρου, τον Πάμπλο Γκαρσία και δίπλα του έναν παλιό γνώριμο των φιλάθλων της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς έχει αγωνιστεί με την φανέλα της, τον Σνάου Τσερν, έχει κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League τις δύο προηγούμενες περιόδους και μάλιστα πέρσι αήττητη και με διαφορά 19 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ!!

Από την περσινή σούπερ ομάδα της Κ20 του ΠΑΟΚ βέβαια φέτος συνεχίζουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς οι υπόλοιποι δόθηκαν δανεικοί στην ομάδα του Βόλου (τέσσερις), στην Ξάνθη και τρεις προωθήθηκαν και ακολούθησαν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι επαναλαμβάνουμε θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ της Νάουσας και θα ξεκινήει στις 6 μ.μ.

Μπορεί στην Κουτσούφλιανη ποδοσφαιριστές και προπονητές, εδώ και έξι ημέρες να έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στο κτίσιμο της νέας ομάδας, στην Βέροια όμως η διοίκηση σε απόλυτη συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους προκειμένου το ρόστερ να στελεχωθεί με τον καλύτερο τρόπο και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να μπορεί να δουλέψει ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι μετά τον Δημήτρη Στάμου που αποκτήθηκε το Σάββατο, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 24χρονου μέσου Στέφανου Πολύζου, ο οποίος μάλιστα ενσωματώθηκε την αποστολή άμεσα και γυμνάζεται κανονικά με τους νέους συμπαίκτες του.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Στέφανος Πολύζος που την περασμένη Δευτέρα ανακοινώθηκε από τη ΒΕΡΟΙΑ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου (σε 10 ημέρες από σήμερα έχει γενέθλια) του 1995. Είναι δηλαδή 24 ετών.

Έχει ύψος 1,81, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έφθασε μέχρι την Κ20 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ και αμέσως μετά δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό, που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Football League.

Στον Αιγινιακό έμεινε για ένα χρόνο, για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από τον οποίο δόθηκε και πάλι δανεικός, αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο έμεινε μόλις έξι μήνες, αφού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2016 επέστρεψε και πάλι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό.

Τον Ιούλιο του 2016 έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και μετακόμισε στην Δόξα Δράμας, από την οποία τρεις μήνες αργότερα 27 Οκτωβρίου του 2016 έφυγε για την ΑΠΕ Λαγκαδά που αγωνίζονταν το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στην ΑΠΕ Λαγκαδά αγωνίστηκε για μια περίοδο και λίγο πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος του 2017 μεταγράφηκε τον Αιγινιακό για λογαριασμό του οποίου αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Football League τα δύο τελευταία χρόνια και από τον οποίο έμεινε ελεύθερος λόγω των πολλών οικονομικών και όχι μόνο, προβλημάτων που αντιμετωπίζει (φέτος ο Αιγινιακός θα αγωνίζεται στην β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας).

Ο Στέφανος Πολύζος στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Αιγινιακού έχει γράψει 25 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα τέρμα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής