breaking news Νέο

Δημήτρης Πιτούλιας, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας : «Η αγάπη μου για το βόλεϊ δεν έχει όρια»

Δημήτρης Πιτούλιας, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας : «Η αγάπη μου για το βόλεϊ δεν έχει όρια»

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας, στα "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ"

 

 

 

Για τον Φίλιππο, που μετά από πολλά χρόνια επανακάμπτει στα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ, και δη φέτος με την παρουσία του στην Α2 Ανδρών, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την ανοδο του στην Volley League, μίλησε ο Δημήτρης Πιτούλιας, επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου, στην χθεσινή εκπομπή "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ" (12.00 - 13.00) του Ράδιο Αιχμή - 102,8 Fm, με παρουσιαστές τους Αλέκο Χατζηκώστα και Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη.

«Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 4 μήνες, με την οποία και έχουμε ως στόχο ο Φίλιππος να κερδίσει την άνοδο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, την Volley League» τόνισε ο Δημήτρης Πιτούλιας και προσέθεσε: «Κοντά σ' αυτή την προσπάθεια δίνουμε και βαρύτητα στις Ακαδημίες του συλλόγου, γιατί σκοπός μας είναι να φέρουν οι γονείς τα μικρά τους παιδιά στο άθλημα, να το αγαπήσουν και να δραστηριοποιηθούν πάνω σ' αυτό».

• Ο Δημήτρης Πιτούλιας ερωτώμενος για το πως προέκυψε όλο αυτό το... Story φέτος με τον Φίλιππο στο βόλεϊ, ανέφερε: «Η συνάντηση μου με τον Θεόφιλο Κορωνά, έναν άνθρωπο που έπαιξε στον Φίλιππο και αγαπάει το άθλημα, υπήρξε θα ελεγα καθοριστική. Είδαμε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο ο Νέστορας Θεσσαλονίκης να μην κατέβει να αγωνισθεί, οπότε κοιτάξαμε να επωφεληθούμε από αυτό, όπως και έγινε τελικά με την συγχώνευση των δυο ομάδων και τον Φίλιππο πλεον να έχει παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Βέβαια, όλο αυτό που έγινε κάθε άλλο παρά εύκολο θα το χαρακτήριζα, μιας και με τον Θεόφιλο Κορωνά τρέχαμε επι ένα 3μηνο για να το φέρουμε σε πέρας!»

 

70.000 Ε το μπάτζετ του Φιλίππου φέτος!

• Ο Δημήτρης Πιτούλιας κατέστησε σαφές πως «το όλο μπάτζετ για τον Φίλιππο στην φετινή παρουσία του στην Α2 Ανδρών κυμαίνεται στα 70.000 Ε (!) (με τα 40.000 Ε να έχουν διοχετευθεί στο αγωνιστικό, τουτέστιν για τις μεταγραφές παικτών), ποσό που διατέθηκε ως κεφάλαιο από μια πλειάδα ανθρώπων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και 20 χορηγούς, ενω αυτή τη στιγμή αξίζει να σας επισημάνω πως έχουμε 37 παιδιά στις Ακαδημίες και 14 παίκτες που πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου, με τελευταία προσθήκη στο ρόστερ αυτή του Χρήστου Στεφανίδη που πάρθηκε από τον Φοίνικα Σύρου!»

 

«Αυτό που κάνουμε δεν είναι μόνο ζήτημα οικονομικής φύσης, αλλά έχουμε θέληση και για κάποια άλλα πράγματα»

• Ο Δημήτρης Πιτούλιας χαρακτήρισε "ρίσκο" το όλο εγχείρημα ο Φίλιππος να έχει παρουσία στην Α2 Ανδρών βόλεϊ, καθώς - όπως είπε - «είναι ένα άθλημα το βόλεϊ που δεν το γνωρίζει ο κόσμος ή δεν είναι δημοφιλές στην πόλη μας, όπως άλλα αθλήματα. Εξ ου και το ότι διοργανώσαμε για πρώτη φορά το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Βέροια με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, όπου η παρουσία του κόσμου υπήρξε συγκινητική κι αυτό μας γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον. Εδω θα μου επιτρέψτε να πω ότι σ΄όλο αυτό που κανουμε δεν έχει να κάνει μόνο μ' ένα ζήτημα οικονομικής φύσης, αλλά έχουμε θέληση και για κάποια άλλα πράγματα. Οπως το να τιμήσουμε παλιούς αθλητές που έδωσαν στο άθλημα, το οποίο και κάναμε με βετεράνους αθλητές του Φιλίππου και του Ζαφειράκη Νάουσας. Εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις, αγαπάμε αυτούς τους ανθρώπους και θέλουμε να μας βοηθήσουν σ' αυτό που κάνουμε».

 

Πικρία

• Ο Δημήτρης Πιτούλιας δεν έκρυψε και την πικρία του, για το ότι η πόλη της Βέροιας δεν διαθέτει ένα καινούργιο κλειστό γήπεδο, σε σχέση με άλλες πόλεις. «Πήγαμε το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή να αγωνισθούμε και παίξαμε σε κλειστό γήπεδο σχολικού συγκροτήματος (!), στο οποίο ντράπηκα να μπω μέσα, ένεκα του πολύ καλού φωτισμού του και της καθαριότητας που υπήρχε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επ αυτού, μάλιστα, έθεσε ο ίδιος πως από τώρα «θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα στο "Δ. Βικέλας" γιατί με την προδιαγραφόμενη άνοδο μας στην Volley League θα πρέπει να πληρούμε ένα γήπεδο που θα ανταποκρίνεται στα στάνταρ της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ. Δεν μπορεί αθλητές, όπως ο Τζελάτι και ο Ντίνας που έχουν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ (!) και έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα να μην παίζουν με την ομάδα μας σ΄ένα γήπεδο που θα είναι... γήπεδο!»

• Ο Δημήτρης Πιτούλιας ακόμα ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια αναφορά στους ανθρώπους που στηρίζουν την όλη προσπάθεια του Φιλίππου, προκειμένου ο σύλλογος της Βέροιας να βρεθεί στην Ελιτ του ελληνικού βόλεϊ. «Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πρώτα απ' όλα και θα τους αναφέρω οι οποίοι και είναι: Παπαδόπουλος Π., Γ. Γαλλίκας, Γ. Γιακουμόπουλος, Β. Σαρίογλου, Λ. Ξανθόπουλος, Γ. Κατσατέλης, Θ. Προϊος, Κ. Φωτόπουλος, Δ. Μπιτέρνας, Λ. Γιαννούσης. Είναι άνθρωποι που τρέχουν και δίνουν ότι μπορούν σ' αυτό που ξεκινήσαμε και είναι σε εξέλιξη».

 

Μήνυμα

Τέλος, ο Δημήτρης Πιτούλιας έστειλε το δικό του μήνυμα: «Έχω μάθει στη ζωή μου ότι κανω, να το κάνω καλά. Η αγάπη μου για το βόλεϊ δεν έχει όρια. Γι΄ αυτό και θέλω ο κόσμος από την πλευρά του να σταθεί δίπλα μας. Να έρθει στο γήπεδο και να φέρει τα παιδιά του, τα οποία και θα αγαπήσουν το άθλημα».

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής