breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Πολιτικός την.. αμόλησε την ώρα που έδινε συνέντευξη! Ακούστηκε δυνατά

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο MSNBC. Πρωταγωνιστής ήταν ο εκπρόσωπος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ Έρικ Σουόλγουελ.

Συγκεκριμένα είχε μια άτυχη στιγμή, που δυστυχώς γι΄αυτόν, έγινε αντιληπτή από όλους. Ο Έρικ Σουόλγουελ, λοιπόν, την ώρα που μιλούσε με τους παρουσιαστές που βρίσκονταν στο στούντιο του καναλιού έκανε ξαφνικά μία παύση στην ομιλία του και… αερίστηκε.

Ο θόρυβος ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και ο ήχος πέρασε από το μικρόφωνο και ταξίδεψε σε όλα τα σπίτια!

*****

  • Εγκαταλελειμμένα σπίτια αξίας 350 εκατομμυρίων στο Λονδίνο

Στο Χάμπστεντ του Βόρειου Λονδίνου βρίσκονται εγκαταλελειμμένες κατοικίες δισεκατομμυριούχων που σταδιακά... σαπίζουν παρά τη μεγάλη τους αξία!

Πολλά από τα συγκεκριμένα σπίτια είναι ακατοίκητα από τα τέλη του ’80, όταν και αγοράστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, στον δρόμο The Bishops Avenue υπάρχουν περισσότερα από 60 σπίτια αρχαιοελληνικής και ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής με το πιο φθηνό να κοστίζει 1 εκατομμύριο λίρες και το πιο ακριβό να αγγίζει τα 50-60 εκατομμύρια.

Συνολικά στην Αγγλία ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων κατοικιών ξεπερνά τις 700.000.

Ο συγκεκριμένος δρόμος τοποθετήθηκε στην 2η θέση με τα πιο ακριβά ακίνητα στη Βρετανία. Καζάκοι, Σαουδάραβες – μεταξύ των οποίων και η βασιλική οικογένεια – Πολωνοί δισεκατομμυριούχοι έχουν αγοράσει τα αρχοντικά χρησιμοποιώντας τα για μικρά χρονικά διαστήματα ή και καθόλου. Εικόνες από το εσωτερικό τους πραγματικά σοκάρουν αφού απεικονίζουν μέχρι και σκελετούς αλεπούδων.

*****

  • Αντικαπνιστικός νόμος: viral η πατέντα του καπνιστή στις Σέρρες

Ένας φανατικός καπνιστής βρήκε τον τρόπο να καπνίζει στο στέκι του χωρίς να ενοχλεί τους γύρω του και έγινε viral!

Αντικαπνιστικός νόμος: viral η πατέντα του καπνιστή στις Σέρρες

Μπορεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του καπνίσματος να παρουσιάστηκε ήδη και ο αντικαπνιστικός νόμος να έχει τεθεί σε ισχύ, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν επηρεάζει τους φανατικούς καπνιστές, που ψάχνουν λύση στο πρόβλημά τους.

Ένας εξ αυτών σκέφτηκε μια πατέντα για να καπνίζει στο αγαπημένο του στέκι και παράλληλα να γλιτώσει το πρόστιμο!

Τοποθέτησε ένα τσιγάρο στη σχισμή της τζαμαρίας, ώστε να καίγεται έξω από τον χώρο, ενώ παράλληλα μέσα από ένα καλαμάκι φυσά τον καπνό προς τα έξω!

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο του θεριακλή από τις Σέρρες έγινε viral, κερδίζοντας αμέτρητα σχόλια στο διαδίκτυο.

*****

  • Η ιστορία της «μούτζας» και οι θεραπευτικές ιδιότητες

Στην αρχαία Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε η μούτζα και ήταν ο χαιρετισμός προς τον Ηλίο. Επίσης ήταν η χαρακτηριστική κίνηση στα Ελευσίνια μυστήρια, όπου με αυτόν τον τρόπο ξορκίζαν το κακό.

Λένε ότι η μούντζα, αυτή η χειρονομία, που ενώνουμε τα δυο μας χέρια και τα τεντώνουμε προς το τιμώμενο πρόσωπο, είναι εθνικό σπορ των Ελλήνων. Σαφώς είναι από τις αγαπημένες μας κινήσεις, βέβαια καθημερινά μας δίνονται και πολλοί λόγοι για να προσφεύγουμε σε αυτήν. Είναι άλλωστε μέσα στο DNA μας!

*****

  • Λονδίνο: Το πρώτο μουσείο κόλπου στον κόσμο

Σε έναν εσωτερικό χώρο στην αγορά Stables του Camden, ένα υπερμεγεθές ταμπόν πλαισιώνεται από γιγαντιαία κύπελλα εμμηνόρροιας.

Στους τοίχους είναι πολλές εικόνες από γυναικεία γεννητικά όργανα, συνοδευόμενα από κάποια εσώρουχα σε γυάλινη θήκη. Είναι το πρώτο μουσείο του κόλπου στον κόσμο.

Προφανώς εξ’ ορισμού αφιερωμένο στη συγκεκριμένη ανατομία. Βρίσκεται στο Βορειοδυτικό Λονδίνο και είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο.

Το μουσείο υπάρχει χάρη σε μια δημόσια προσπάθεια συλλογής κεφαλαίων, με περισσότερους από 1.000 ανθρώπους να δίνουν συνολικά σχεδόν 50.000 λίρες. Η σκηνοθέτις, Florence Schechter, λέει ότι ήξερε πως υπάρχει ένα μουσείο πέους στην Ισλανδία. Δεν υπήρχε ωστόσο κανένα αντίστοιχο κόλπου πουθενά αλλού, οπότε αποφάσισε να κάνει ένα.

Η πρώτη έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ονομάζεται Muff Busters: Μύθοι του κόλπου και πώς να τους αντιμετωπίσει. Μελετά σε κοινωνιολογικό επίπεδο και επίπεδο υγείας, τις παρανοήσεις που περιβάλλουν τη γυναικολογική ανατομία. Τέτοιες μπορεί να έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, την περίοδο, την εμφάνιση, το σεξ, την αντισύλληψη κλπ.

Της κάνει εντύπωση -εύλογα φυσικά- το γεγονός ότι ενώ το 51% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κόλπο, είναι ακόμα θέμα taboo. Δήλωσε επίσης πως η τριχοφυία στην περιοχή γύρω από τον κόλπο δεν είναι κάτι το ανθυγιεινό. Αυτό συνιστά μύθο.


• Εγκαταλελειμμένα σπίτια αξίας 350 εκατομμυρίων στο Λονδίνο
• Αντικαπνιστικός νόμος: viral η πατέντα του καπνιστή στις Σέρρες
• Η ιστορία της «μούτζας» και οι θεραπευτικές ιδιότητες
• Λονδίνο: Το πρώτο μουσείο κόλπου στον κόσμο• Λονδίνο: Το πρώτο μουσείο κόλπου στον κόσμο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής