breaking news Νέο

Μα είναι δυνατόν; Κι όμως είναι!

Μα είναι δυνατόν; Κι όμως είναι!

Μπορεί ο Φίλιππος να πατά με το... ενάμιση πόδι στην Α2, έξι αγωνιστικές πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια στο τρέχον πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρεμιέρ, όμως στον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησής του με τον άλλοτε αυτοκράτορα του ελληνικού Χάντμπολ δείχνουν να τον υπολογίζουν πολύ, σε σημείο μάλιστα - δίχως υπερβολή - να τον φοβούνται! Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί, ότι άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο ανδρικό τμήμα του «Δικεφάλου» του βορρά επικοινώνησε με το Στέργιο Παπαδημητρίου, που, θυμίζουμε, μαζί με το Γιώργο Τάκη ανέλαβαν οι δυο τους πριν από λίγο διάστημα να βοηθήσουν τον ιστορικό «ερυθρόλευκο» σύλλογο της Βέροιας, να μπορέσει να βγει από το τέλμα και να σταθεί στα πόδια του, από τον οποίο και απαίτησε (άκουσον, άκουσον!) να μην αγωνισθούν οι Νικολαϊδης και Καραγκιοζόπουλος στο μεταξύ τους παιχνίδι!!

Θα μπορούσε κανείς κάτι τέτοιο να το εκλάβει ως αστείο, όμως δεν είναι! Ο λόγος, είναι, όπως υπενθύμισε ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο Στέργιο Παπαδημητρίου, ότι υπάρχει συμφωνία το καλοκαίρι για τους δύο αυτούς παίκτες, με την παραχώρησή τους ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στο Φίλιππο! Ενέργεια, που κατά την άποψη μας δεν τιμά την ιστορία του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο Φίλιππος έχει υποστηρίξει το δικέφαλο της Θεσσαλονίκης  με παίκτες, όπως φέτος με τα αδέλφια Παντελή και Θάνο Κωστακίδη, καθώς και με την παραχώρηση υποσχετικής για ένα χρόνο του νεαρού Μπαλτατζή!!

Μα αν δεν αγωνιστούν οι Νικολαϊδης και Καραγκιοζόπουλος και με δεδομένο ότι οι Παπαγιάννης και Τζωρτζίδης βρίσκονται στην Αθήνα, μετέχοντας με την Εθνική στη Μεσογειάδα, τότε κάλλιστα ο ΠΑΟΚ δεν έχει να... φοβηθεί τίποτα απέναντι στο Φίλιππο και μάλιστα παίζοντας στη Θεσσαλονίκη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας θα παίξουν με παίδες και εφήβους! Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη σίγουρα, όχι όπως την περασμένη αγωνιστική στην Δράμα που γνώρισε την ήττα, μια ήττα που τον έχει τρομοκρατήσει.

Πάντως επ’ αυτού αναμενόταν ανακοίνωση από πλευράς Φιλίππου αργά το απόγευμα, η οποία και επρόκειτο να έχει πολύ ενδιαφέρον...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής