breaking news Νέο

Φιλικό με Ελπίδα Αμπελοκήπων

Φιλικό με Ελπίδα Αμπελοκήπων

Μ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε συνέχεια χθες το απόγευμα (στις 5.30) στην προετοιμασία του ο Φίλιππος, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης, το οποίο και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο ομιλο.

Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας αντιμετώπισαν την Ελπίδα Αμπελοκήπων (νεοφώτιστη φέτος στην Volley League) στο “άντρο” της τελευταίας, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους για την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στην φιλική αυτή κόντρα υπήρξαν αρκετές απουσίες παικτών από τον Φίλιππο, με αποτέλεσμα ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Σωκράτης Τζιουμάκας να μην δύναται να κάνει τις επιλογές που θα ήθελε και να προβεί στα συμπεράσματα που επιζητούσε.

 

Επιδίωξη το “16 στα 16” και με τελικό στόχο το “22 στα 22”

Κατά τα λοιπά, επιδίωξη του Φιλίππου κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης (ο οποίος σημειωτέον υπήρξε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να πάρει σετ από τον σύλλογο της Βέροιας στο παιχνίδι του α’ γύρου) είναι να κάνει το “16 στα 16”, με το οποίο και θα εξακολουθήσει να είναι ο μόνος σύλλογος φέτος στα εθνικά πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών βόλεϊ που δεν έχει χάσει βαθμό (1), ενω ως τελικός στόχος έχει τεθεί το να καταφέρει να κάνει το “22 στα 22”!

 

ΕΠΣΗ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

 

Κοιτά το τώρα, αλλά κινείται και για την νέα χρονιά!

 

Είχαμε επισημάνει σε προγενέστερο ρεπορτάζ μας για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ότι με τον ερχομό του Τάκη Τσακαλίδη όλα έχουν τεθεί στον “κυανόλευκο” σύλλογο πάνω σε μια νέα βάση λειτουργίας.

Αρχής γενομένης από το... ξεσκαρτάρισμα που υπήρξε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, το οποίο και υπήρξε πρωτίστως επιθυμία των ιθινόντων του συλλόγου και που πλαισιώνεται τώρα κατά βάση από νεαρούς σε ηλικία παίκτες.

Οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Μακροχωρίτη προπονητή καταγράφουν μόνο θετικά αποτελέσματα, που κρατούν τον σύλλογο στην τέταρτη θέση της κατάταξης και συνάμα μέσα στο “παιχνίδι” της διαδικασίας των πλεϊ οφ, εφόσον οδηγηθεί σ’ αυτή το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Μόνο, όμως, που ξέχωρα από το αποτέλεσμα της φετινής παρουσίας και τον στόχο που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ο σύλλογος της Αγίας Μαρίνας έχει ήδη αρχίσει να προγραμματίζει και να κινείται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά! Πρόσφατα άνθρωποι του “κυανόλευκου” συλλόγου βρέθηκαν στο παιχνιδι Αγκαθιάς - Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων και “τσέκαραν” κάποιους νεαρούς παίκτες, ενω, όπως έχει γίνει γνωστό, τον προσεχή Μάϊο προγραμματίζεται ένα μεγάλο τουρνουά το οποίο και θα συνδυασθεί με την διοργάνωση μιας αθλητικής ημερίδας στο κτίριο που στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος Ν. Νικομήδειας “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, σε συνεργασία των δυο συλλόγων, Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας!

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής