breaking news Νέο

Από την επίσκεψη Κεγκέρογλου στο Δημαρχείο Βέροιας….

Από την επίσκεψη Κεγκέρογλου στο Δημαρχείο Βέροιας….
  • Αυτή τη φορά – και σε σχέση με την άφιξη των Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Καμίνη στη Βέροια – δεν υπήρξε καμία παρέκκλιση στο πρόγραμμα της προχθεσινής επίσκεψης του Βασίλη Κεγκέρογλου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αφού λίγο μετά τις 7 μ.μ. βρέθηκε να ανεβαίνει τα σκαλιά του Δημαρχιακού Μεγάρου. Τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης όπου οι δυο τους βρέθηκαν να τα λένε στο γραφείο του, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Σοφιανίδη, Βασίλη Παπαδόπουλου, του προέδρου του ΝΠ ΚΑΠΑ Στέργιου Διαμάντη και των Δημοτικών Συμβούλων Τηλέμαχου Χ”αθανασίου και Χρήστου Κούτρα. Παρών επίσης και ο κ. Κώστας Χαριτωνίδης, καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, που συνόδευε τον κ. Κεγκέρογλου.
  • Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν επετράπη στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου να εισέλθουν στο χώρο και να απαθανατίσουν κάποιο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Όμως με την ολοκλήρωση της συνάντησης επετράπη στους δημοσιογράφους να τραβήξουν κάποια φωτογραφία, ύστερα από εντολή που δόθηκε και μετέφερε προς αυτούς συνεργάτης του κ. Κεγκέρογλου.
  • Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, Γιάννης Χασιώτης, Κώστας Ασλάνογλου και Κώστας Ασκούνης πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ, πλαισίωναν τον κ. Κεγκέρογλου στο πάνελ. Ο κ. Χασιώτης, πρόεδρος της ΝΟΕ Ημαθίας και υπεύθυνος Δικτύου εμπιστοσύνης Ημαθίας της ΑΕΔΔ, προλόγισε το συντονιστή του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, μιας και στον Τάσο Τόλιο, που είχε συμφωνηθεί να παρουσιάσει τους υποψηφίους διεκδικητές για την ηγεσία του νέου φορέα, παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
  • Ο κ. Χασιώτης επιπλέον έκανε αναφορά και στο βιογραφικό της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο ίδιος ακόμα απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους «ανεξάρτητα το τι ψήφισαν, να προσέλθουν μαζικά στις 12 Νοεμβρίου στις κάλπες, για να εκλέξουμε τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς».
  • Για ευθύνες που υπάρχουν σ' όλους, αλλά διαφορετικές ως προς το βάρος και την ποιότητα, έκανε λόγο ο κ. Κεγκέρογλου στην τοποθέτησή του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε συνάδελφο, να «πατήσει» πάνω σ' αυτό, υπενθυμίζοντας στον κ. Κεγκέρογλου με ερώτημά του λίγο μετά ότι «δικός σας άνθρωπος ήταν ο Πάγκαλος, που είπε μαζί τα φάγαμε». «Δεν έχει καμία σχέση αυτό με εδώ», απάντησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε : «Ρωτήστε τον κ. Πάγκαλο γι' αυτό, ο οποίος είναι και υποστηρικτής του Μητσοτάκη».
  • Γύρω στα 60 άτομα (φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ) έδωσαν το παρών στην πολιτική ομιλία του κ. Κεγκέρογλου, αριθμός συγκριτικά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με την παρουσία των Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Καμίνη, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Βέροια. Κάτι που φανερώνει μία σαφή προτίμηση του κόσμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά.
  • Από τους πρώτους που βρέθηκαν να προϋπαντήσουν το Βασίλη Κεγκέρογλου με την άφιξή του στη Βέροια ήταν οι Τάσος Χαλκίδης και Θόδωρος Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, που βρισκόταν πλησίον. «Πάω να δω το φίλο μου το Βασίλη», ανέφερε. Ενώ η Θούλη Σιδηροπούλου με τη σειρά της, ήταν η πρώτη που πήρε θέση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Βέροιας, περιμένοντας τον εκπρόσωπο της Φώφης Γεννηματά.

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής